2777
2789
عنوان

مامانهای تیر 89 (بعد از تولد نی نی ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 1013123 بازدید | 23861 پست
سلام از همه مامانا معذرت که قوانین را به تنهایی نوشتم . برای مسابقه بعدی با هم قوانین را مینویسیم .باز هم پوزشششششششششششششششششش.
رای مامان نرمین و نادین:اول ریحانه ....دوم ارش........سوم کیان
رای فندق:ریحانه وسوین وآدرین
رای مامان آدرین::ریحانه و ارش
اینها توی تایپیک عکسها بود نارسیس وارد جدولت کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هلن جان وقت گذاشتن عکس تموم شده انشاا... سری بعد

کیان امروز واکسن زده اگه غیب شدم تعجب نکنین
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
سلام منم حاضررررررررررررررررررررررر
امروز یکتا واکسن زده منم اگه نیومدم پیشاپیش معذرت میخوام هر چند بود و نبود من توتایپیک برای کسی مهم نیست ولی من همتون رو دوست دارم
یکتا در 4 ماهگی: وزن:6500 قد: 61 مژده جون اگه زحمتی نیست وارد لیست کن
من بعضی وقتا شیرم خیلی کم میشه اغلب بعد از ظهر و شب طوری که با شیر دوش اصلا یک قطره هم نم یاد
مثلا دیشب با شیر دوش اصلا نتونستم بدوشم با دست هم فقط اندازه ته شیشه شیر دوشیدم
این جور مواقع چند لیوان مایعات (ابمیوه و شیر و اب )میخورم معمولا یکی دو ساعت بعد خوب میشه بچه ها شما ها هیچ کدوم این مشکل ندارین
به نظرتون چیکار کنم شیرم کمه؟
اگه شیر دوش برقی بگیرم بیشتر میشه دوشید؟
در حالت عادی با شیر دوش دستی نیم تا 1 ساعت طول میکشه 100 سی سی بدوشم
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
کسی شیر دوش برقی و دستی هر دو تا امتحان کرده؟ کدوم بیشتر می دوشه؟ بیشتر دوشیدنش برام مهمه راحتیش اهمیت نداره
************ خدای تا پاکم نکردی خاکم نکن *********** بر چهره پر ز نور مهدی صلوات ........... بر جان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست .............. بهر فرج و ظهور مهدی صلوات
2810