2777
2789
چ مادر باحالی👏چجور لباسی پیشنهاد کرد؟

یک تاب و شلوار قشنگی خریده بود گفت بپوشم ، شلوارش اینقدر نرم و حالت بدن نما بود روم نمیشد بپوشم برای اولین بار بود این مدل لباس میپوشیدم ولی شوهرم خیلی خوشش اومده بود هم دید برگاش ریخت همون اول از لباسم گفت  😂

پس الان خوب خفتت کرده 🤭😂  تا باشه از این خفت کردنا  پایدار❤️

اولاش ک تازه بودم اره

الان من خفتش میکنم😂😂

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله زندگیتون با نور الهی همیشه مستحکم بمونه وثابت قدم باشید در راهش 🌹 😅

ممنون گلم و همچنین

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
یعنی خودت رونمایی میکردی؟👋

نمیدونم شاااید

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

هنوز ندیده   

من یک بسیجی ام✌ فقط حیدر امیرالمومنین است💖 از اول اومدم تکی تو کار ساختم من کارمو تنها✌شیعه علی بن ابیطالبم🌱جانم فدای رهبر✌ حاج قاسم: جمهوری اسلامی حرم است... ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم🤍السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡فقط یه دلداده واقعی میفهمه لحظه شماری برای ماه محرم و هیئت رفتن چه حسی داره💜
اولین بار همون شب اول عقد منو دید..همه جامو دید بجز اونجامو🤣🤣 اونم عملیات پشم زنی نداشتم روم نشد و ...

تو روحت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی عجله داشتینا 

من تازه دو هفته بعد عقد دستما گرفت 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
تو روحت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی عجله داشتینا  من تازه دو هفته بعد عقد دستما گرفت

تو روح شوهرم باید بگی😂 حقیقتا برا بالاتنه هم مقاومت کردم اما نشد اخرشم صبح با گردن کبود برگشتم خونمون😵‍💫😵‍💫

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

من روز عقد بعد از محضر تو اتاق 

با کت و دامن بودم و موهام را ارایشگاه درست کرده بود 

خوب شده بودم

از محضر اومدیم مامانم گفت برید تو اتاق خودتون تا مهمونا بیان

ما رفتیم و شوهرم موهامو دید دیگه ولم نکرد😳😳😳😳😳

من هنوز تو شوک اون روز هستم

فکر کن ۱۲ سال گذشته😂😂😂

من روز عقد بعد از محضر تو اتاق  با کت و دامن بودم و موهام را ارایشگاه درست کرده بود  خوب ...

چطوری دیگه ولت نکرد ؟؟؟؟😉😉😉😉😉 با رسم شکل توضیح بده روحمون شاد شه

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤