2777
2789
شب بله برون مجلسمون بود،رفتم آرایشگاه ولباس و،،، شوهرم میگفت ازدراومدم داخل،فک کردم اشتباهی اومدم، ...

شوهرم منم روز نامزدی که از ارایشگاه اومدم بیرون همینو گفت 🤣اخه من اصلا ارایش نمیکردم روز نامزدی میگفت فکر کردم اشتباهی اومدم اگه خواهرم کنارت نمیدیدم 😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به چه ناز کردی فرقی که باز کردی🤣🤣

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉

کوچکترین واکنشی نشون نداد 

انگار صد ساله منو همینطوری دیده 

من مذهبی چادریم. اولین بار از آرایشگاه اومدم، یه پیراهن عروسکی هم پوشیده بودم خداییش خیلی خوب شده بودم. هی تو ماشین منتظر بودم بگه ببینمت هیچی نگفت. بعد رفتیم آتلیه چادرمو درآوردم بازم هیجی نگفت. خیلی عادی عکس گرفتیم رفتیم. 

بعدش که از آتلیه اومدیم بیرون گفتم خیلی گاوی ها. گفت چرا؟ گفتم حداقل یه نگاه بکن منو. یه نگاهی کرد گفت خوبی 😂😂😂

اولین بار همون شب اول عقد منو دید..همه جامو دید بجز اونجامو🤣🤣 اونم عملیات پشم زنی نداشتم روم نشد واقعیت😐😂

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
😐😐😐😐خودت چی فکر میکنی ؟؟؟

خودم هیچ فکری نمیکنم 

الان بنده با شما بودم ؟.؟؟

معنی قلق نمیفهمیدم عزیزم گفتم شاید معنیش خوشکل باشه 

😐😐

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝