2777
2789
عنوان

واسه نی نی ناز اسفند 90 ات چی خریدی؟ عکسش کو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32021 بازدید | 378 پست
واااااااااااااای عسل! عااااااااااااااااشقتم با این سلیقههههههههههههه ات. ماه بود ماااااااااااااااه. خیلی خوب خریدی و خیلی خیلی تک و قشنگ. تیمسار چه شود تو این لباسا.
من عااااااااااااااااااشق جوراب شلواری شدم. البته عاشق همشون شدم هههههههههههههههههه
زود باش دیگه رادین 8 ماهه شده عکس بذار دلم تنگ شدههههههههههههههههههههههههه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
آها اون جلیقه قرمزههههههههههههه فوق العاده خوشگل و ارزون بود.
ستایی هم که خریدی خیلی خوش قیمته بابا. جنسای آشور به نظرم از کارترزای چینی خیلی بهتره. اون مرغ و خروسارو بگوووووووووووووووووووو
راستی ارتین وقتی کلاه میذارم رو سرش گریه میکنه و همش دستش به کله شه و همش غر میزنه. اصلا عادت نمیکنه چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسیییییی ناقابله
ههه اره غزال اون جلیقه رو خودم از ویترین یارو کشیدم بیرون همون یه دونه هم بود سایزم روش نزده ولی انقددددددر خوشم اومد ازش گفتم اگه کوچیکم باشه عیب نداره هههه خولم دیگه
اره اشور خوبه البتع برای فصل سرما برای تابستون گرمه برای تابستون کارترز خوبه وای دیشب رفتم رولان مسخره کرده جوگیره فکر کرده مادرکر شده یه بادی معمولی تک رنگ رو زده بود ٢٠-٢٥ شلوارای تو خونه اشم همینطور!
ای جووووووونم ارتین نه خداروشکر رادین با کلاه مشکل نداره اخه از همون اول همش سرش بوده نی نی بود که کلاه پارحه ای بعدشم که از سه ماهگی که ولگرد شدیم مدام اون کلاه جینه سرشه
راستی دیشب آپ شدیم غزال
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
آره عسل منم دقیقاااااااااااااا مثل تو هستم هر چی به نظرم قشنگ میاد میگیرم ! حالا چه سایزش باشه چه نباشه! به زور یکبار تنش میکنم ههههههههههههه
کلا من تو این مغازه های سیسمونی که میرم افسردگی میگیرم. دلم میخواااااااااااااااااااااد همه چیزارو بخرممممممممممممم! واقعا میگماااااااااااااااااااااااا! هههههههههههههههه
خوش به حالت. آرتین همش با کلاه در جنگه! نمیدونم چیکارش کنم. اگه قیافه شو وقتی کلاه میپوشه ببینی!!!!!!!!!!! دیدنی میشه.
عزیززززز دلم هستی هم مثل آرتینه پس! نمیدونم تو زمستون با این فسقلی ها باید چه کنیم! باید بشینیم تو خونه
هورااااااااااااااااااااااااااا الان میرم رادینکو میبینمممممممممممممممممممممممممم
بوس برای همتون
مبارکه عسلییییییییییییی

خیلی نازن

به سلامتی بپوشهههههههههههه
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند