2777
2789
عنوان

واسه نی نی ناز اسفند 90 ات چی خریدی؟ عکسش کو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32021 بازدید | 378 پست
پگاهی الان آرتین رو پامه! بی خیال تو که خریدی به این چیزا فکر نکن! صندلی رادین تا چند کیلوست؟ چه حالتایی میشه؟ عکسشو دوباره بذار ببینم آخه صفحه قبل عکسا باز نمیشه
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهسا جون. خب برو بخررررررررررررررررررررررررررررررررر زود تا گرون نشده هههههههههههههه
پگاه ببین این سه حالت داره از نشسته به خمیده برای لم دادن. بعد یک پایه زیرش داره که اونو وقتی میکشی دراز میشه و برای موقع خوابه.
غزال گفته باشما تا شب باید برام عکس سه حالتشو بزارییییییییییییییییی

ججججججججییییییییییغغغغغغغغغغغغغغغغ
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند
خب مال آرتین تا 20 کیلو گرفتم. آخه تا سه سال چهار سال به 20 میرسن و بعد اون که دیگه نیاز نیست. بزرگتر هم بود با همین قیمت ولی دیدم خیلی بزرگه! یعنی برم بزرگتر بردارم؟!!!! نکستا بزرگتر بودن.
دقیقا مال آرتینم همین حالتا میشه البته سه حالت نزدیک به هم ولی یک پایهه زیرش داره که میدی بالا و حالت دراز کش میشه.
نه این تا 4 ساله!
غزالللللللللللللللل

جیغغغغغغغغغغغغغغغغ

میخوام برم بخسبم

عکس میزاری میام میبینماااااااااااااااا

وگر نه من میدونم و تووووووووووووووووو
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند
ای بابا

منم اون پایه هه رو میخوام خووووووووووووووو

نکنه اینم داره من نمیدونم
آخه غزال میدونی چیه برای حالت خواب باید اون بیسه نبشه او که مثل صندلیه و زیره

میدونی کدومو میگم اون که سیخه صندلی روشه
وقتی اون نخوابه که نمیشه خوابیده بشه