2777
2789
عنوان

تجربه ی من از التهاب عصب چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16378 بازدید | 213 پست
نه دختر جون نداری 😘مطمغن باش جواب vep خوبه شک ندارم

اخه به نظرتون منطقیه به دو سه ماه ادم ام اس بگیره...

هعی ایشالا

بازم ممنون از لطفتون

میشه بپرسم شغلتون چیه؟ 🥺

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه به نظرتون منطقیه به دو سه ماه ادم ام اس بگیره... هعی ایشالا بازم ممنون از لطفتون میشه بپرسم ش ...

نه عزیزم معمولا یک سال ۶ ماه این ها مطرحه شما اصلا مشکوک بع التهاب عصب چشمم نیستین زیاد 

مهندس عمرانم عزیزم

نه عزیزم معمولا یک سال ۶ ماه این ها مطرحه شما اصلا مشکوک بع التهاب عصب چشمم نیستین زیاد  مهندس ...

اخه میدونین چیه من علائمی مثل گزگز دست و پا و اینا رن داشتم اما بیشتر چندماه قبل که رفتم ام ار ای گفتن چیزی نیست یخورده اروم شدم ولی الان دوباره دارم دیوونه میشم یعنی موندم فردا رو چطور بگذرونم تا شنبه...

کاش منم مثل شماها بزرگترین دغدغم این بود که چرا دوس‌پسرم به جای عزیزم بهم گفته تو :) . 

بعد ببخشید اون چشم پزشگم میگی من تقریبا یک سال ونیم هست هشتاد در صد بینایی چشم چپم رو از دست دادم عقربه ساعت با چشم چپ ننیتونم بخونم سه بار ام ار ای دادم خدا رو شکر مشکلی نداره مبشه منو راهنمایی کنید🙏🙏

بعد ببخشید اون چشم پزشگم میگی من تقریبا یک سال ونیم هست هشتاد در صد بینایی چشم چپم رو از دست دادم عق ...

چشم پزشکم اقای ابولخیر بودن توی بیمارستان خدادوست من ۶۰ درصد بیناییم رو از دست دادم اما با درمان کامل بیتاییم برگشت‌چرا درمان نکردین؟

از همون روز اول میرم دکتر ولی بهتر نشدم بنظرت اون دو تا دکتری که کفتین برم

اگر مشکلتون التهاب عصب بینایی هست و شیراز زندگی میکنید بایذ برید متخصص مغزواعصاب دکتر من سارا اژدری بود من با سه جلسه درمان خوب شدم 

اگر مشکلتون التهاب عصب بینایی هست و شیراز زندگی میکنید بایذ برید متخصص مغزواعصاب دکتر من سارا اژدری ...

سلام عزیز خوشحالم که درمان شدین.من پسرم بعد از کرونا چشماش ملتهب شده وانحراف پیدا کرده ناگهانی احتمالا نیاز به کورتون تراپی باشه شما به چه صورت کورتون دریافت میکردین؟

چون هم نوار عصبش سالمه و هم چشم پزشک گفتن مشکلی نداره،ام آر آی هم خوبه

سلام عزیز خوشحالم که درمان شدین.من پسرم بعد از کرونا چشماش ملتهب شده وانحراف پیدا کرده ناگهانی احتما ...

سلام عزیزم مشکل من از عصب بود برای این مشکل باید برید پیش متخصص چشمی که متخصص انحراف چشم هست 

من مشکلم اپتیک نورایتس بود

نگران نباش عزیزم حتما درمان میشه اگر شیرازیذ برید پیش دکتر خلیلی❤️

شاید الان این تو این ساعت شب این تاپیک به درد کسی نخوره اما میدونم در اینده دوستای زیادی مثل من مجبو ...

سلام عزیزم‌ خوبی

منم ب این مشکل دچار شدم

یه ماه پیش کورتون تراپی کردم ولی درست نشد

ام ار ای و همه چیم خوبه حتی فشار مغزم

نوار عصبیم برداشتم اوکیه 

میخواستم ببینم دکتر ب شما چه نوشته بود دارو؟

ممنون میشم بگی دارم دیوونه میشم🥲

سلام عزیزم‌ خوبی منم ب این مشکل دچار شدم یه ماه پیش کورتون تراپی کردم ولی درست نشد ام ار ای و همه ...

سلام عزیزم من ویتامین به اسم دینو خوردم

و سه روز کورتون 

و کم کم کاملا خوب شدم