2777
2789
عنوان

سایو ام بالاخره نفهمیدم الان باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 109 پست
شربت راسیپ شربت سیپرو هپتادین هستش من یه روز نوک قاشق چایخوری میدم تا یه هفته اشتهاش خوبه دکتر گفت روزی دو بار بده ولی به نظرم مضره زیادش من کار خودمو میکنم
پیج آشپزی من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای سایو حالا پسر من گاهی خودشو لوس میکنه میگه می می میخوام. میگم خجالت بکش وقت سربازیته. خودش می خنده :))) ولی نه به می می دست نمی زنه. گاهی توی حمام میگه می می تو رو ببینم. یه نگاه میکنه میره لز سر کنجکاوی.
LilySlim Weight charts
نه دیگه..نزار..من یک سال و 8 ماهگی از شیر گرفتم دیگه نزاشتم دست بزنه ولی پسر دوستم تا 4 یا 5 سالگی با می می بازی میکرد..خخخخخ یادمه میگفت شوهرم میگه اگه نوک سینه ت پیچ هم بود تا حالا باز شده بود و افتاده بود..من حالم بهم میخورد بچه گنده ولی مامانش میگفت بهش آرامش میده
الهی در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان
اره مهربانو خیلی موثره یبار شام خونمون میخوره یبار میره پایین خونه مادر شوهرم میخوره ناهار هم همینظور خواهر شوهرم هم به پسر نه سالش میده دو تایی با دختر من یخچال رو جارو میکنن در حالت عادی اشتهاشون صفره
پیج آشپزی من 
واقعا وقتی نوک سینم رو میچرخونه میخوام داد بزنم و میزنم میگم بسه ولم کن دلم هم براش میسوزه نمیدونم کار درست چیه وقتی می میا رو میگیره تو دستش انگار دنیا رو بهش دادن اروم میشه و احساس امنیت میکنه
پیج آشپزی من 
پسر منم با سینه هام بازی میکنه هر کاری میکنم از سرش نمی افته پسر من هیچیش نرمال نیست تو همه موارد اذیت میکنه
این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
ای جانم مهربانو ببوسش دیگه این بچه ها تا ما رو روانی نکنن ول کن نیستن ولی این شربته رو امتحان کن یبار قیمتش هم ده دوازده تومنه من شربت اسماوویت هم میدم البته مزه اش خیلی بده یبار خودم خوردم میخواستم بالا بیارم شما مکمل چی میدید؟
پیج آشپزی من 
2810