2777
2789

به نظرتون رشته ریاضی  برم بعد مهندسی کامپیوتر بخونم درامدش خوبه یا برم تجربی من به هر دوتاش علاقه دارم و بازار کار برام مهمه ریاضیمم خوبه علومم خوبه هر دو 20

تجربی به نظرم

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟

تجربی خیلی ریسکیه. علوم پزشکی نیاری بقیه اش به درد نمیخوره. پسر منم رفته تجربی براش نگرانم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا چون بازار کار خوبی نداره؟ و ببخشید چند سالتونه؟

بستگي به شهرت داره تو شهر ما بازار كار خوبي نداره رشته هاي پزشكي و پيراپزشكي سريع استخدام ميشن 

٣٤ سالمه

كار توي شركت هست ولي نه خودم راضي ميشم برم نه همسرم 

خواهرم رشته پيراپزشكي خوند همون موقع كه فارغ اتحصيل شد رفت سر كار