2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

sara عزیز طبق انجام تحقیقات اخیر انجام زایمان طبیعی پس از زایمان سزارین با در نظر گرفتن نوع برش سزارین و سایر فاکتورها قابل اجرا است. با این حال بستگی به نظر پزشک شما دارد. در حال حاضر طبق اطلاعات من در ایران زایمان طبیعی برای زنانی که زایمان سزارین داشته اند انجام نمی شود. با این وجود با پزشک تان مطرح نمایید.
با سلام و خسته نباشید. ببخشید من 18 روز پیش سقط دارویی داشتم. سونو یک روز بعد 14 میل و سونو یک هفته بعد 10 میل از جفت رو گفت مونده. من دیگه 10 روزه که سونو نرفتم. البته چند روز پیش یک لخته سفت دفع داشتم که نمیدونم میتونه جفت بوده باشه یا نه؟؟خاستم ازتون بپرسم که تا کی فرصت هست که دفع کامل بشه؟؟؟ من از کورتاژ میترسم. هنوز هم کمی در روز لخته خون دفع دارم.
با سلام و خسته نباشید. من اول هفته 38 هستم. جفتم پایین هست. دکترم امروز گفت ممبرانس پلسنتا پرویا هستی و باید از الان تا هفته آیتده 9 ام که زمان سزارین هست بستری بشی.علاوه بر اون آب. ور بچه عم کم هست.میشه توضیح بدین آیا واقعا این یک هفته بیشتری لازم هست و چرا؟ خیلی ممنونم از لطفتون
سلام ببخشید من سونو واژینال انجام دادم دکتر گفت که تخمدانم ضعیفه و ۱۳قاعدگیم برم سونو که از نظر تخمک گذاری چک بشم تخمدان ضعیف یعنی چی؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
سلام خسته نباشید من پریودای منظم ۳۰روزه داشتم بعد از مصرف پرژسترون مدروفم امروز روز۸پریودی لک های قهو ای دارم در صورتی که قبل مصرف قرص اصلا لک بینی بعد پریود نداشتم .نگرانم آیا از عوارض قرصه؟
خیانت=افتابه اسید   
مامان آترینای عزیز جفت سرراهی احتیاج به استراحت داره در صورتی که لکه بینی یا درهای زایمانی یا باز شدن دهانه رحم مطرح نباشد احتیاج به بستری نیست اما در مورد کم بودن مایع امنیوتیک اگز این کمبود شدید باشد احتمال مرگ جنین زیاد می شود اما در صورت خفیف بودن این کمبود باز هم بستری لزومی ندارد هفته ای یک بار ان اس تی انجام شود با چک دقیق حرکات و تغییرات رحم( شل و سفتی) مایعات زیاد بنوشید و استراحت کنید
توتیا عزیز در چه زمانی سونو انجام شده که تشخیص ضعیف بودن داده شده ؟ البته سایز تخمدان و کیستها در هر زمانی قابل رویت هستند اما سایز فولیکول غالب و انجام تخمکگذاری در نیمه سیکل قابل رویت است
مامان رایان در مرحله اول شما باید قرص مترژن می خورید تا به دفع کمک کنه اگر باقیمانده بزرگ باشد احتمال عفونت وجود دارد البته در موارد کوچک تا زمان قاعدگی می تونید صبر کنید سونو بعد از دفع لخته احتمالا پاک شدن رحم را نشان می دهد جهت اطمینان سونو بروید
از کار افتادگی زودرس تخمدان قابل توجه بانوانی که تصمیم دارند بارداری خود را به بعد از 35 سالگی موکول کنند: در مرحله اول در روز سوم قاعدگی هورمون FSH-AMH چک شود تا میزان ذخیره تخمدانی شما مشخص گردد اگر سابقه عفونت اوریونی یا سایتومگالوویروس- عفونت لگنی- یائسگی زودرس در خانواده- دیابت شیرین- بیماری کلیوی و فوق کلیه - آرتریت روماتوئید و.... دارید لطفا زودتر جهت بارداری اقدام کنید چون در معرض کاهش باروری هستید