2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
اگه روزای اول حاملگیمون باشه ندانیم که حامله ایم و به دلیل زخم فریز بشیم چی میشه؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توتیای عزیز اگه سن بالای 35 دارید و ذخیره تخمدانی کم است می تونید باردار بشید در مورد فریز هم مشکلی پیش نمیاد اما ممکن است مشکلات مربوط به دهانه رحم در طول بارداری براتون به وجود بیاد
باسلام هفته هفتم هستم بعدازرفتن دستشوی وبعد از ادار که تمام میشه بلند میشم یکم سوزش دارم ترشح سفید بی بوهم زیاد دارم ,بعدمیخاستم بدونم رابطه زناشوی دراین هفته بارداری مشگلی نداره
سلام.من هفته 15 هستم هفته پیش ترشح ابکی داشتم که دکتر گفت عفونته و پماد واژینال داد روز اول که استفاده کردم ازم ترشح سبز دفع شد اما از اون روز فقط پمادا میاد بیرون.الان یعنی عفونتم برطرف شده؟
خدا جون دوستت دارم.به خاطر همه چی ممنون