2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روز ب خیر میشه در مورد روند زایمان یا کارهای حین زایمان توضیح بدین کلاسای بارداری دیر اقدام کردم ثبت نام نشدم
خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  
باسلام و عرض خسته نباشید
من پسری سیزده ماهه دارم که قبل از بارداری اف اس اچ ۱۶داشتم با مصرف قرص این عدد به ۱۴رسید عدد ای ام اچ نیز ۵.۳بود دکترم گفت جلوگیری نکنم تا باردار بشم ما همان ماه اول که اقدام کردیم باردار شدم
در ضمن حالا پسر من شیرخشک میخوره و پریود هم میشوم
حالا مجددا روز سوم قاعدگی آزمایش دادم و اف اس اچ ۹.۷وای ام اچ ۰.۷ بوده
به دلیل پایین بون ای ام اچ آزمایش ای ام اچ را در روز یازده قاعدگی در آزمایشگاه دیگری تکرار کردم حالا این آزماشگاه عدد ۴.۳۲را برای ای ام اچ من ثبت کرده
برای بار دوم در آزمایشگاهی که ۰.۷نشان داده بود amh را تکرار کردم ۱.۲شده بود
میخواستم نظرتون رو راجع به این اعداد بپرسم؟
میتونم بارداریم را به تاخیر بیندازم؟
هردو آزمایشگاهها هم از آز خصوصی بودند و معروف
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
Baresh عزیز یک هفته تا 10 روز بعد از تخمک گذاری در صورتیکه لقاح اتفاق افتاده باشد به دلیل بالا رفتن هورمون اچ سی جی نتیجه آزمایش خون مثبت خواهد شد. در صورت پریود نشدن توصیه ما این است تست بتا انجام دهید.
خاله ریزه عزیز آگاهی از روند زایمان و روشهای کاهش درد زایمان و کلاسهای آمادگی برای زایمان دارای جلسات متعددی است که نیاز به حضور مادر می باشد. شما می توانید در صورت تمایل در کلاسهای مرکز مامایی مهرآسا شرکت کنید. شماره تماس ما 88485528-021 است. با این حال در صورتیکه سوال خاصی مدنظرتان باشد که بتوان از طریق سایت به آن پاسخ داد در خدمتیم لطفا سوال خود را به صورت جزئی تر بپرسید.
توتیا عزیز میزان این هورمون (آنتی مولرین هورمون) در تمام سیکل قاعدگی ثابت است و نشان دهنده ذخایر تخمدانی است و عدد بالاتر از 1 نشان دهنده طبیعی است با این حال در صورتیکه این عدد بالای 3 شود می تواند نشان دهنده سندرم تخمدان پلی کیستیک باشد.
من تهران نیستم من هایپر شدم ب خاطر عوارض داروهام الان هفته 26 هستم و تخمدان راستم پر کیست با توجه ب اینا برای اماده کردن لگنم واسه زایمان میتونم اصلا ورزش یا کاری انجام بدم ؟ممنون
خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  
خاله ریزه عزیم کیستهای تخمدانی در بارداری معمولا کوچک میشوند و خطری ندارند البته سایز تخمدان در سونو ها میتونه نشون دهنده باشه اگر حجم تخمدان بیش از اندازه باشه ورزش توصیه نمی شود در غیر این صورت ورزش کنید پیاده روی و از توپ زایمانی در منزل استفاده کنید
سلام خسته نباظید من هفته ی هفدهم بارداریم و تازه دو روزه که ر دلم خیلی میسوزه و حالت تهوع دارم ک خودب خود برطرف میشه ، میخواستم بدونم طبیعی هست این وضعیت یا نه سوزش معده همراه رفلاکسه امانمو بریده تو ژو خدا راهنماییم کنید.
الی عزیز با پیشرفت حاملگی و بزرگ شدن رحم و فشار آن بر روی دستگاه گوارش سوزش سر دل و گاهی اوقات ترش کردن (باز گشت غذا از معده به مری به دلیل شل شدن اسفنکتر مری به معده) طبیعی است. برای کاهش علائم غذا را در دفعات بیشتر و با حجم کم میل کنید. بلافاصله پس از خوردن غذا دراز نکشید. در هنگام دراز کشیدن با گذاشتن بالش زیر سرتان، سر را بالاتر قرار دهید. می توانید با تجویز پزشک از دارو نیز استفاده کنید.
2810