2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام من این بعد از چندماه اقدام این ماه رو قرص لتروزول مصرف کردم بدون امپول.روزچهاردهم پری در تخمدان راستم یه فولیکول ۱۹م م دیده شد.در روزهای ۱۰و۱۲و۱۵هم اقدام داشتم ایا امکان بارداری وجود داره؟درضمن سیکلم۲۹روزه و همیشه منظم بوده
خدایا به امید تو
سلام من این ماه اقدام به باردای داشتم کمر و دلم یهو درد میکنه و نوک سینه سمت چپمو وقتی دست میزنم درد میکنه چند روزه احساس میکنم معدم سنگین شده آیا ممکنه باردار باشم؟
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
سلام خسته نباشید من باردار هستم و داخل 25 هفته هستم چندروزه صبح که از خواب بلند میشم میافتم رو خون دماغ علتش چیه و اینکه مشکلی واسه جنین نداره ؟؟
خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  
سلام من واسه بارداری اقدام کردم اما هنوز نمیدونم باردارم یا نه ۵ شهریور موعد پریودمه درست همون روز باید یه مسافرتی برم که حدود ۲ ساعت باید تو ماشین باشم خواستم بپرسم اگه باردار باشم هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
2810