2777
2789
شما حساب کن فقط نمک بزنه😁

اوه اوه 

پس غذاش بو هم میده 

😂😂😂 به نظرم دیگه هیچ وقت برای ناهار و یا شام نرید خونه اش

از این به بعد دعوت کردن بگید فقط بعد از ظهر میایم یه سر بزنیم 

هرچقدر هم اصرار کردن نرید

خدایی دیگه جوجه غذای بدی نیست مگر اینکه فقط بال کبابی بده 😂😂  و از سی نه و رون خبری نباشه&nb ...

بال کبابی بده؟ من یه مهمون داشتم با شوهرم بردیمش جنگل کتف و بال مزه دار خریدم 3 کیلو شد 750 تومان یعنی بد بود؟؟ گفتم سینه مرغ تو گلو گیر میکنه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون میاد شما چی درست میکنید ؟ خدایی تورم افتضاحه سخت نگیرید همونم کلی پولش میشه، مهم دور هم بودنه، همین سخت گیری ها و چشم و هم چشمی ها و گرونی ها مردم رو دور کرده از هم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بیشتر ببینید

حس گشنگی 🤭 منم خونه جوجه نمیخورم میرم سه ماه یه بار خونه اونا میخورم   خدایی این جه تاپیکیه اخه مگه رستوران رفتی عزیزم؟ خب میری خونه مردم خودشونو ببینی لذت ببری از معاشرت باهاشون هر چی داشته تو خونه برات گذاشته بخور دیگه   حالا شاید فکر میکنه جوجه غذای لاکچریه داره بهت احترام میزاره چه میدونم کلا میگم در بند این چیزا نباشی قشنگ تره 

چه ایرادی داره 

من هر وقت بخوام کار را بندازم گردن شوهر واسه مهمونی جوجه درست میکنم 

چون همه زحمتش با آقایونه 

خودم یه برنج میذارم 

خوبه که 

مجلسی هم هست 

من باشم ناراحت نمیشم 

خب شاید بهترین غذا از نظرش همینه یا این غذا براش راحت تره  اشکال که نداره عزیز دلم ذهنتو بخاطر ...

میدونی احساس میکنم میخاد بگه حوصله شما رو ندارم،

وقتی متوجه بشی برای بقیه غذاهای دیگه هم میپزه،

درسته ولی اینکه همش تکراری باشه بده و اینکه میگه فقط یه مدل میپزه اونم جوجه شاید یکی دوست نداره غذ ...

یه وعده بعد چند ماه رو میشه بابت باب میل نبودن ،چشم پوشی کرد بنظرم حتی ارزش نداره بهش فکر کرد

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
فاز شماهارو نمیفهمم شاید واقعا طرف مقابل وسعش وخرجیش همینقدر که همینو جلوی مهمان میزاره نکنه انتظارد ...

نه شما متوجه نشدید.منظورش این نیست که فقط رو سفره یک نوع غذاست 

منظورش اینه هر سری که میرن جوجه درست میکنن

خب این زشته به نظرم .

خب آدم یکبار مرغ می‌ذاره 

یکبار قورمه سبزی وغیره میذاره

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
بال کبابی بده؟ من یه مهمون داشتم با شوهرم بردیمش جنگل کتف و بال مزه دار خریدم 3 کیلو شد 750 تومان یع ...

من به شخصه کتف و بال نمیخورم 

مرغ واقعا چیزی هست که سلیقه ایه 

من به فقط سی نه مرغ رو میخورم چون سفید ترین بخش مرغ هست و هیچ قرمزی و رگه ای درونش نیست و ازش حس بدی نمیگیرم 

و با توجه به چیزایی که اطرافم دیدم ۹۹ درصد افراد رون دوست دارن 

اون یک درصد هم سی نه

احساس مگ باید داشت جوجه میزارن حرفه قرمه میزارن حرفه دفعه بعد باب میلیت غذا بگو حرف نباشه بنده خدا فلان قد پول مرغ میده غذای ارزونی نیست پشتش داستانه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من والا غذاهایی ام که تو مهمونی بدم همیشه تکراریه یه مدل هایی که هم بدونم همه دوست دارن بدشون نمیاد و اینکه واسه خودمم راحت باشه درست کردنش اصلانم برام مهم نیست دفعه قبلی ام مهمونم همینو خورده یا نه