امروز براخرید تیشرت به یه بوتیک رفتم جنسش خوب بود ولی قیمتش گرون بود البته تریکو ترک بود دوستان تهران کجا میتونم لباسای خونگی ترک رو باقیمت مناسب تهیه کنم درواقع بازار اصلی رومیخوام بدونم کجاس
لباس ترک میخوای سفارش بده برات از ترکیه بیارن آنلاین شاپ ترکیه که الان پره
فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مىآیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من عصری داشتم تو سایت زارا میگشتم لینک میدی به آنلاین شاپ اون سفارش میده و تو براش میریزی و برات میفرسته تا ده روز اینا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مىآیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)
مطمنن از ایران ارزونتر در میاد چونکه بری اپال قطعا یه مبلغی رو برای سود و کرایه مغازش روش کشیده
1
5
10
15
20
25
30
35
40