2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارم اصلا ،از دست مادرشوهر مم خیلی عصبیم  

ببین منم خونه مادر شوهر زندگی میکنم ی وقتایی واقعا حوصله ندارم برم حتی واقعا چیزی هم پیش نیومده ها ولی دلم تنهایی میخواد نمیرم... اونام دیگه توقع ندارن ک من همیشه آماده باش باشم هر کی اومد بدوئم برم خونشون

خب بستگی داره به اینکه رابطتون با جاری و خواهر شو چطور باشه ، اگر جاری کوچیک  و خواهر شوهر بزرگ من بود نمیرفتم ولی اگر جاری بزرگ و خواهر شوهر کوچیکم بود دیگه مادرشوهر مهم نبود میرفتم😁

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
نرو منم قبلا با مادرشوهرم تو یک ساختمون بودم بوده وقت هایی که همه بودن اما من چون دلم نخواسته نرف ...

دوست دارم رو تختم بخوابم و فیلم نگا کنم یا بیام تو سایت،دست راستت رو سرمن باشه انشالله منم زودتر از اینجا برم

ببین منم خونه مادر شوهر زندگی میکنم ی وقتایی واقعا حوصله ندارم برم حتی واقعا چیزی هم پیش نیومده ها و ...

ده دفعه صدام زدن ولی من واقعا حوصله جمع رو ندارم خسته ام از اینکه برم تو جمعشون ،دلم خیلی گریه میخواد نمی‌دونم چمه

خب بستگی داره به اینکه رابطتون با جاری و خواهر شو چطور باشه ، اگر جاری کوچیک  و خواهر شوهر بزرگ ...

دلم گرفته حوصله هیچ کسو ندارم ،رابطم با کسی بدنیست فقط مادرشوهر نادانی دارم😅

ده دفعه صدام زدن ولی من واقعا حوصله جمع رو ندارم خسته ام از اینکه برم تو جمعشون ،دلم خیلی گریه میخوا ...

نرو... تمرین کن خودت در اولویت باشی نه نظر و خوش آمدن دیگرون