2777
2789
عنوان

چرا هر شبکه ای میزنم دارن از غزه میگن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 64 پست
تلوزیون نگاه نکن خودت فیلم دانلود کن ببین 

اخه رو گوشی هم دلم بهم میزنه

اصلا میخوام بدونم چرا اینقد صدا سیما حرص درار شده

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما داریم جم کیدز با بچم میبینیم.. 

ببین عزیزم شما با این شرایط اصلا این چیزها رونبین.. منم کلیپ جنگ رو ببینم چند روز روانم بهم میریزه.. 

برای ماهواره خیلی بد میگن.. ولی باورکن با قفل کردن شبکه های غیر مجاز خیلی هم مفید وعالیه.. 

ما اگر ماهواره نگیره کلا تلوزیون رو نمیبینیم. 

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
2803
ماهواره نصب کن من ۱۵ ساله خودمو راحت کردم از برنامه‌های مسخره 

شوهرم ماهواره خوشش نمیاد

البته منم خونه اقوام میبینم ۵ دقیقه سریال نشون میده نیم ساعت تبلیغ

هنوز تی وی نگاه می‌کنی این ها نذارهد پس میخواستی جی بذاره😏 من که چند سال تی وی نگاه نمیکنم 24ساعت ماهواره کانال های جم تی وی کانال 247فیلم های ترسناک

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️

توو ماهواره فیلم های شبکه خانگی

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
2804
ما داریم جم کیدز با بچم میبینیم..  ببین عزیزم شما با این شرایط اصلا این چیزها رونبین.. منم کلی ...

اخه شوهرم نمیزاره

بخدا من این بچه ها رو میبینم تا سه روز دارم گریه میکنم

اصلا ی ذره برنامه ریزی ندارن

همش فیلمای قدیمی..برنامه های آبکی 

2805
کاسه داغتر‌از آش مردم خودمون ول کردن چسبیدن به بقیه

بخدا آدم لجش میگیره

حالا یکی نیست بهشون بگه خب اینهمه میشینین تحلیل جنگ فلسطین میکنین

یا انیمیشنش رو میسازین، این بدبختا کمتر کشته میشن؟

ماهواره نگاه کن راحت 

با قلبی که سمت "چپ ِ" نمیشه راه "راست"رفت🥲❤️Farvardin*💚🍀خدایا شکرت واس سلامتیم،خدایاشکرت واس *خانواده* خوبم،خدایا ازت واس همه چیزایی ک بهم دادی ممنونم🤲توتاپیک های من شاهد لحظات خوش من👧 هستید😍.‌‌‌‌..🇮🇷😍https://daigo.ir/secret/5451020870 هر سوالی داشتید میتونید ناشناس 👆 بهم پیام بدید و جواب میدم😇🌷

جومونگ سرزمینـمادری خاله هتی چهاردیواری هفت سنگ....برنامه رو فلش 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
2801