2777
2789

چند وقت پیش ماشینو خاموش میکردم مشکلم این بود که رفع شد ۲،۳ بار با پدرم رفتم و یاد گرفتم الان با ماشین خودمون میتونم خیلی خوب دور دو فرمون و پارک دوبل بزنم

اما موقع آزمون شهری 

۲ بار رد شدم ماشینشون فرق داره هر دوبارشم ماشینه مشکل داشته ... سری قبلی به زورررر روشن میشد این سری همش میلرزید بی خودی و گازش خراب بود .استرس منم فراوون تپش قلب میگیرم و بشدت دستام و پاهام مبلرزه موقع امتحان خلاصه که خیلی خراب کردم ماشینو نمبتونستم کنترل کنم باز افسره آدم خوبی بود ... 

آخه چرا من اینطوری میشم؟ 

اصلا اعتماد به نفسم ریخته 😭 همسنای من به راحتی رانندگی میکنن حتی کسایی که از من کوچیک ترن بدون گواهینامه 😔

مثلا خیر سرم کنکورم دارم ، با کلی تلاش ساعت مطالعه ام رو به بالای ۸ ساعت رسونده بودم الان ۳ روزه از فکر و استرس خواب و خوراک ندارم ..

ای کاش هیچ وقت به گرفتن گواهینامه فکر نمیکردم...💔

من هیچ علاقه ای به رانندگی ندارم، دوست دارم بشینم یه نفر رانندگی کنه، تنها دلیلم واسه گواهینامه گرفتن این بود که دیگران انقدر نپرسن واااای چراااا گوهینامه نداری؟؟؟

گرفتم دهنشون بسته بشه.

دقیقا به همون دلیلی که لیسانس گرفتم😆😆

البته رانندگی واسه مواقع ضروری لازمه مثلا یهو موقعیتی پیش بیاد که واجب باشه رانندگی کنی 

افسر اگر ببینه استرس نداری ،رانندگیت زیادم جالب نباشه قبچلت میکنه...چون کسی ک استرس نداره و میتونه خودشو کنترل کنه با تمرین رانندگیشم خوب میشه.

منم دقیقا تو شرایط کنکور و اینا رفتم برای گواهینامه و خیلی روحیمو بهم ریخت ولی بار سوم دیگه قبول شدم با اینکه مثلا یه‌جا راهنما نزدم و فلان...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچ علاقه ای به رانندگی ندارم، دوست دارم بشینم یه نفر رانندگی کنه، تنها دلیلم واسه گواهینامه گرفت ...

خب علاقه نداشتین چطوری گرفتین گواهینامه تون رو؟؟ چقدر تمرین کردین براش؟؟

2803
افسر اگر ببینه استرس نداری ،رانندگیت زیادم جالب نباشه قبچلت میکنه...چون کسی ک استرس نداره و میتونه خ ...

من آدم استرسی ای نیستم زیاد ... سر کنکور موقع امتحانا موقع مصاحبه و... که آیندمو تعیین میکردن آنچنان استرسی نداشتم ولی سر آزمون عملی خیلی استرس داشتم ماشین خرابم از یه طرف بیشتر بهم استرس میده 

خب علاقه نداشتین چطوری گرفتین گواهینامه تون رو؟؟ چقدر تمرین کردین براش؟؟

باورت میشه اون موقع ماشین نداشتیم تمرین کنم؟ قبل و بعدش داشتیما!!!

هر چی بود همونایی بود که تو کلاسای شهری یاد میگرفتم. یه بار که رد شدم. بار دوم یه افسر مهربون اومد گفتم من ماشین ندارم تمرین کنم اونم گفت استرس نداشته باش کلا با لبخند صحبت میکرد ، منم در کمال ارامش امتحان دادم، یه پارک دوبل خفن زدم، خدا خیرش بده

من آدم استرسی ای نیستم زیاد ... سر کنکور موقع امتحانا موقع مصاحبه و... که آیندمو تعیین میکردن آنچنان ...

ببین یه نکته مهم هست که هر کی این راه رو رفته آخرش گواهینامه میگیره فقط یکی زودتر یکی دیرتر وقتی هم گرفتی دیگه مهم نیست بار چندم قبول شدی چون یه باره برای همه عمرت . از بار سوم به بعد هم کمتر سخت گیری میکنن معمولا نگران نباش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اه منم قبل کرونا دو دفعه ردم کردم ماشینه درب و داغون اما من باهر ماشینی اون موقع مینشستم و موردی نبود

الان واقعا دل و دماغ ندارم دیگه برا امتحان دوباره

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
2804
ببین یه نکته مهم هست که هر کی این راه رو رفته آخرش گواهینامه میگیره فقط یکی زودتر یکی دیرتر وقتی هم ...

دقیقا مامانمم همینو میگه ولی من واقعا خجالت میکشم همش میگم اطرافیان بار اول قبول شدن اما من.‌‌...😔 فکر بار دهم یازدهم باید باشم مث اینکه💔

من پارسال گواهینامه گرفتم .. بار اول قبول شدم .. حتما قبلش چند روز با پراید یا تیبا تمرین کن .. برای دوبل نشونه بزار روی قسمت سه گوش شیشه عقب ... سعی کن فرضی یه نقطه رو در نظر بگیری و دوبل رو دقیق در بیاری.. 

با ماشینی تمرین کن که باهاش ازمون میگیرن 

من با پراید تمرین کردم با پراید هم ازمون دادم و نشونه گذاشته بودم خیلی دقیق در اومد دوبلم

بعد پیش افسر میشینی ریلکس باش

انگار مربی پیشته و اگر استرس گرفتی نزار متوجه بشه 

به نظرم یه روز قبل ازمون اگه مربی خودت خوب بوده با مربیت یه جلسه بگیر بگو فقط دوبل باهات کار کنه

این جوونی آرزویه بچگیامون نبودا!🖤️ 
دقیقا مامانمم همینو میگه ولی من واقعا خجالت میکشم همش میگم اطرافیان بار اول قبول شدن اما من.‌‌...😔 ...

همین فکر و استرس نمیذاره کارت رو خوب انجام بدی . واقعا مهم نیست  . باور کن تو خیابون کسی نمیپرسه بار چندم قبول شدی مهم خوب رانندگی کردنته 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من پارسال گواهینامه گرفتم .. بار اول قبول شدم .. حتما قبلش چند روز با پراید یا تیبا تمرین کن .. برای ...

نمیدونم کدوم شهرید ولی شهر ما به ندرت کسی اولین بار قبول میشه ... حتی یه سری از دوستامم ادعا داشتن بار اول قبول شدن ولی الان میفهمم دروغ گفتن چون مدیر آموزشگاهمون میگفت خیلی کم پیش میاد بار اول قبول کنن سالی شاید یکی دو نفر ... اکثرا کسایی که قبول شدن بار سوم به بالاس نمیدونم چرا اینطوریه شهر ما متاسفانه😕😕😕

من اینطوری نیستم که ندونم چیکار کنم حتی یه جلسه فوق العاده هم رفتم مربی گفت همه چی بلدی فقط باید تمرین کنی که مسلط شی حتی دوبلمم عالیه اگه تعریف از خود نباشه اما تو این دو سری به ددبل نرسیدم بار اول ماشین خاموش کردم بار دوم یکی دوبلشو خراب کرد نتونستم درش بیارم ... منم با پراید و تیبا و ساینا کار کردم اما مشکل اول اینه که ماشین امتحان آموزشگاه خرابه (یه پراید قراضه اس)  دوم اینکه استرس شدید و بی علت میگیرم که سری بعد میخوام قرص ضد استرس بخورم 

2805
همین فکر و استرس نمیذاره کارت رو خوب انجام بدی . واقعا مهم نیست  . باور کن تو خیابون کسی نمیپرس ...

ممنون از حرفاتون واقعا حرفاتون خوب بودن خدا خیرتون بده🌱

بلاخره میگیرم گواهینامه رو به قول شما کسی نمیپرسه بار چندم قبول شدی 

نمیدونم کدوم شهرید ولی شهر ما به ندرت کسی اولین بار قبول میشه ... حتی یه سری از دوستامم ادعا داشتن ب ...

مشکل اصلیت همین استرسه که ماشین خاموش میکنی

کدوم شهری مگه

مهم این نیست کی قبول بشی مهم اینه قبول بشی اخرش

بعضی افسرا عقده هستن!

این جوونی آرزویه بچگیامون نبودا!🖤️ 
2801