2777
2789

هعیییییی چ روزای سختی بود تازه زایمان کرده بودم شوهرم به لطف ذات خوش مادرش هرشب کتکم میزد منم بچمو میگرفتم توبغلمو تاصب اروم اروم اشک میریختم 

.....الان بعد چند سال یکمی بهترشده خانوادشو شناخته که تموم مشکلات از اونا بود

اما چ فایده زخمی که تو روحم مونده دیگه خوب نمیشه

یه تیکه از دفتر خاطراتمو نشونش دادم خودش گریه اش گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجا دورز دسترس قایمش کن

خیلی وقت بود ندیده بودم تو وسایل قدیمی گذاشته بودم یه جا دوراما یه چیزی نیاز داشتم توش رفتم برش دارم یهو نشستم چندصفحشو خوندم انگار باز همش برام زنده شد هنوزم گریم میگیره

حالا جملات مثبت برای اینده ات بنویس تا اتفاق های خوب بیوفته 

خیلی دلم براخودم میسوخت

نوشته بودم ....هرروز کتکم میزنه اما من میتونم روزانه یک ساعت کتاب بخونم روزانه یک ساعت جدول حل کنم وروزانه یک ساعت قران بخونم....مثلا میخاستم اینجوری تحمل کنم اوضاعمو

زندگی همینه یوقتایی بدجوری میوفته تو سراشیبی 

مهم وقتیه ک از اون شیب زندگیت خارج بشی،مهم وقتیه ک تو سختیاتو گذروندی و الان قرار نیست دوباره ب اون روزا فکر کنی 

گذشته ها بد آدمو میرنجونن 

گذشتتو فراموش نکن،ازش درس بگیر ولی نزار حالتو بد کنه 

فرصت شاد بودن الانتو واسه غصه گذشته از دست نده 

همسرت پشیمونه،مرد ب راحتی اشک نمیریزه 

براش عزیزی 

خیلی دلم براخودم میسوخت نوشته بودم ....هرروز کتکم میزنه اما من میتونم روزانه یک ساعت کتاب بخونم روز ...

از امشب بنویس 

شوهرم خیلی بامن خوبه عاشقمه دوستم داره تاریخ یکسال بعد بزن یا چند ماه بعد 

بعدا تاریخش نگاه کنی میبینی اتفاقای خوب هم تو راهه

از امشب بنویس  شوهرم خیلی بامن خوبه عاشقمه دوستم داره تاریخ یکسال بعد بزن یا چند ماه بعد  ...

بقران اینا همش الکیه میخای عکس دفترخاطراتمو نشونت بدم اخرهر خاطره ایی از همین جملات مثبت مینوشتم اما دریغ از یه ذره که به حقیقت برسه الانم چندان اوضاع تغییر نکرده فقط من عادت کردم به سختی های پی در پی

زندگی همینه یوقتایی بدجوری میوفته تو سراشیبی  مهم وقتیه ک از اون شیب زندگیت خارج بشی،مهم وقتیه ...

اره درست میگین نباید بامرور اون خاطرات حالمو بدتر کنم اما لامصب دوباره قرینه هاش الان اتفاق می افته

اره درست میگین نباید بامرور اون خاطرات حالمو بدتر کنم اما لامصب دوباره قرینه هاش الان اتفاق می افته

خب داری تکرار میکنی میخونیش 

اون دفتر کلا اتیشش بزن 😑ببخشید عزیزم

چیه درد و غمهات میخونی  

یه دفتر چه قشنگ جدید بخر 

تو امتحان کن نتیجه میده مطمئن باش . 

بهش فکر نکن نزار باز اتفاق بیوفته جلوشو بگیر 

دفترتو پاره کن،بنداز دور 

شما ک عادت خوب نوشتن دارید بشینید و تمام لحظه های خوشتونو بنویسید