2777
2789
عنوان

اشکال داره مهمونی لیوان کاپل ام ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکسی نمیتونه باهاش کار کنه چون باید دو جسم در یک رروح باشین اگه نباشین رو یکیتون میریزه خدایی نکرده ...

من ضمانت میکنم تامسون یه روح در دوبدنِ شما ادرسو بده

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
یه چیز بهت بگم بین خودمون باشه من یه زندایی دارم چش نداره مارو ببینه میخام بفهمه ما چقد همو میخواییم ...

تر را بخدا نکن با اینکارا فقط مسخره میشید ...چرا باید دوست داشتنتون به دیگران ثابت بشه اونم با اینکارای  چیپ همین که آدم تو زندگیش احساس خوشبختی بکنه کافیه به نظرم لزومی ندارد به دیگران نمایش بده یا ثابت کنه

چون هدفت خیره باشه میدمت ولی به کسی دیگه نده دست زیاد میشه

بهت قول میدم 😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

شما حرفت سنده خب ولی دیگه اگه اب بپره تو گلو شوهراتون پای خودتونه

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

ایولا دوست با معرفت خودم😘😘😁😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شما حرفت سنده خب ولی دیگه اگه اب بپره تو گلو شوهراتون پای خودتونه

ما نیتمون خیره خیالت راحت☠

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
ایولا دوست با معرفت خودم😘😘😁😁😁

دختر عموم هستی من ضمانت نکنم کی بکنه💚

دختر عموم هستی من ضمانت نکنم کی بکنه💚

عه پس فامیل درومدین نه ما معامله مون نمیشه یکتون ادرس بگیره به کل خاندانتون میده

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

عه پس فامیل درومدین نه ما معامله مون نمیشه یکتون ادرس بگیره به کل خاندانتون میده

هیییییی دنیا دنیا ، سر ننه فرانکی کلاه رفت 😂😂😂

2810