2777
2789
عنوان

اشکال داره مهمونی لیوان کاپل ام ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی از کجا خریدیش . مدیونی بهم نگی. یه روز با این لیوان برم خونه خواهرشوهر جان ، کوکا کولا بزنیم بر بدن با شوهر جان😁😁😁✌️✌️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شیک نیست مگه؟

چه با حاله ، یاد دو کله پوک افتادم دور از جونت البته 

می‌دونم تاپیکت فان 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
اسی از کجا خریدیش . مدیونی بهم نگی. یه روز با این لیوان برم خونه خواهرشوهر جان ، کوکا کولا بزنیم بر ...

هرکسی نمیتونه باهاش کار کنه چون باید دو جسم در یک رروح باشین اگه نباشین رو یکیتون میریزه خدایی نکرده خفه میشه

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

نگو‌که جدی میگی ...مگه بقیه که تو لیوان جدا میخورن از هم متنفرن... مگه دوست داشتن به این چندش بازیاس

یه چیز بهت بگم بین خودمون باشه من یه زندایی دارم چش نداره مارو ببینه میخام بفهمه ما چقد همو میخواییم چشش کور شه

هرکسی نمیتونه باهاش کار کنه چون باید دو جسم در یک رروح باشین اگه نباشین رو یکیتون میریزه خدایی نکرده ...

عیبی نداره ، تو ادرس بده ، بازم می ارزه ، همین که خواهرشوهرجان منفجر بشه . نهایتش داداشش خفه بشه که میگم بانو به داداشش تنفس دهن به دهن بده پس نیفته یه وقت 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عیبی نداره ، تو ادرس بده ، بازم می ارزه ، همین که خواهرشوهرجان منفجر بشه . نهایتش داداشش خفه بشه که ...

چون هدفت خیره باشه میدمت ولی به کسی دیگه نده دست زیاد میشه

من دیگه حرفی ندارم ...تر خدا جدی حرف میزنید یا تاپیک فانه

فانه تاپیکاش همیشه فانه این کاربر

2810