2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست
والا ک مادرشوهری😂🔪 خرج خونه زندگی با اسیه قسط اون وام با اسیه حالا ک ده تومن دست شوهره مونده حاضر ...

من چون لحنم تنده همیشه مقصر شناخته میشم ولی طرف با خودش نمیگه که من اینو به جنون رسوندم. میگه تو عصبی و حساسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره معلمم

حق داری بنظرم برااینکه قدرتوبدونه یه یکی دوماهی هیچی ازپولات خرج نکن هیچی برارتویه بانک یاخرج خودت کن این مردا باید ادب بشن بزاناراحت شه اولش یکم ولی حداقل اینه کمترحرص میخوری هم پولت بره هم اینجوری کنه باهات

چند مدت از در محبت وارد شو  ببین رفتارش تغیر میکنه و قدردانت میشه یا نه.  اصلا سرکوفتش نزن ...

نه به قرآن. من از اول زندگی از در مهربونیت وارد شدم و اون از در توهین و تحقیر. الان اصلا کشش ندارم

بنده خدا از شوهرت چقد بهش توپیدی و هیچی نگفت ! 

برع پیش بقیه از این اخلاقت تعریف کنه ؟ 

یکم با آرامش و محبت میگفتی بد نبود ..

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

شما داری از مشکلاتت میگی آقا تازه میپرسه خونه خاله کدوم وَره؟!؟!؟ولش کن بابا با این آدم بحث بی فایدست چون نفهم نیست خودشو زده به نفهمیدن

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چرا محبت رو با هزينه ها قاتي كردي من دو سه تا شات خوندم

خب ي كلمه بگو شهريه حسين رو نميدم خلاص

بعد ب وقتش از محبت نكردن بگو

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
برای خودم متاسفم تو‌تاپیک شما اومدم . روز خوش خدا نگهدار

ناراحت نشو قبول کن بد قضاوت کردی.

اون همه پررو بازی تو پیامای آقا ندیدی؟

منم حرفم از ته دل نبود الهی به حق صاحب الزمان خودت بچه هات همیشه خوشبخت و عاقبت بخیر بشین عزیزم

من در جواب ریپ شما باید بگم اون دوستمون نظرشو گفت . اگه اومدی اینجا ما بگیم شوهرت ادم‌نیست .برو بزن ...

نه بخدا. اگه اگر از نزدیک منو میشناختی چنین چیزی نمیگفتی.

ولی خداییش داخل پیام ها مشخص بود همه چی رو میندازه گردن من.

اما اون دوستمون برداشتش این بود که خیلی آروم و سر به زیره