2777
2789
عنوان

دوستان اگر بدون هیچ توضیحی این چت رو بخونید چه برداشتی می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2887 بازدید | 172 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یواش اسی 😑 دنبال دعوایی ، چرا این همه خشم ؟ بنده خدا چیزی نگفته . حرصم گرفت از دستت ، از پیاماش معل ...

😐😐😐😐

شوخی میکنی دیگه؟اسی هم خرج خونه رو میده هم همه ی مسئولیت های زندگی رو انداخته رو دوشش

منم آنقدر بی مسئولیت بودمو یه زن اینجوری داشتم آروم و سر به زیر جواب میدادم 

.
مهم نیست به هیچ ورش نباشه. منم تو مخارج کمک نمیکنم. آخه ببین بهش گفتم اندازه ۱۰ تومن قسط بده بعد ...

اینجوری فقط خودت حرص میخوری.

وقتی قراره کاری کنی.

عملیش کن.تهدید کردن فقط خودت سبک میکنی .

اون هم تا حالا متوجه شده شما فقط تهدید تو خالی میکنی

عزیزم احتمالا خیلی تحت فشار بودید که اینا رو اینجوری گفتید

اما چندتا نکته میگم چون دعواهم چارچوب داره:

هیچ وقت وسط یه دعوا ، درباره اختلاف دیگه صحبت نکنید چون هردو موضوع رو منفیش میکنید.

چرا گفتید باب میل نیستید؟! حتما روی عزت نفس تون کار کنید.

هیچ وقت نباید جلوی کسی این جمله یا مشابهش رو بگید چون القای منفی از خودتون میکنید بهش

-توو اینستا دیدم میگفت خوب نیست انقدر زن بخواد مستقل گونه باشه که همه خرج ها رو خودش بده

بدون جنجال برای پول خودت برنامه بریز و ازش بخواه فلان هزینه رو پرداخت کنه.

پرداخت هزینه زندگی به هیچ عنوان آویزون بودن نیست

سعی کنید با تعریف حس حمایتگرانه همسرتون تحریک کنید مردها دوست دارن حامی و پناا باشن

بهش رو نده ،بهش توجه نکن،دیگه نگو محبت نمیکنی یه بار گفتی بخواد متوجه میشه،همیشه همیشه پس انداز مخفی ...

چندین بار گفتم.

الان یکی دو هفته بود که کاری باهاش نداشتم ولی وقتی با پررو بازی خواست وامو پس بگیره و قسط الکی بندازه گردنم جوش آوردم.

پس انداز هم راستش هیچوقت مخفی نمیکنم.

یعنی بپرسه راستشو میگم. ولی جایی که خودم بخوام خرج میکنم

چقد زورم اومد ازاین حرف اخرش😐 انگار دوساعته داری یونجه باد میدی براش. زیاد بهش سرویس دادی رو گرفته. ازاین ب لعد پولتو برا خودت نگه دار یک قرون نده بهش دندش نرم خرج زندگیو بده پروان مردا والا

💚🤍❤️
حقوقت چقده اسی؟براخودتم خرج میکنی؟شغلت چیه

۸-۹ تومن. آره همه مخارجم با خودمه. به جز خرج خونه.

که اونم اگر با هم بریم بیرون خودم کارت میکشم. مگر اینکه کارتمو نبرم و به همسرم بگم کارتتو بده، تا لطف کنه کارتشو از جیبش در بیاره

چندتا اسکرین و‌خوندم یواش اسی 😑 دنبال دعوایی ، چرا این همه خشم ؟ بنده خدا چیزی نگفته . حرصم گ ...

والا ک مادرشوهری😂🔪

خرج خونه زندگی با اسیه قسط اون وام با اسیه حالا ک ده تومن دست شوهره مونده حاضر نیس قسط رو بده و میگه اصن پولو پس بده اجاره و پول مدرسه با تو؟! این درسته؟! این ک نشد زندگی وقتی هم پول درآوردن هم مسیولیت خونه و بچها با اسیه 

💚🤍❤️