2777
2789
عنوان

دوست با معرفت

169 بازدید | 8 پست

شما چیکار میکنین دوستاتون اینقدر خوب و با معرفتن؟ قدر خوبیها و محبتتون رو می‌دونن و کلا باحال هستن ؟ 

چرا من یه دوست خوشرو و شوخ و مهربون ندارم که باهام بگو بخند کنه و راز دلمو از نگاهم بفهمه ؟ 

چیکار کنم دلم یه دوست مهربون میخواد یکی نه چند تا ...بامحبت ، گرم و صمیمی ، اهل بگو بخند و شاد و البته هوادار و مدافع من باشن ...

حسرت اینم باید به دلم بمونه آخه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم باید خوبی کنی محبت کنی پیام محبت آمیز بفرستی  بیرون مثلا مهمونشون کنی حتی شده ی خوراکی کم. مثلا بستنی چیزی   زنگ بزنی  تولدشون کادو بخری تا جذبت بشن و برای همیشه دوستت بمونن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
تو هم باید خوبی کنی محبت کنی بیرون مثلا مهمونشون کنی حتی شده ی خوراکی کم. مثلا بستنی چیزی   زنگ ...

همه این کارا رو کردم اما در عوض از بدیام داستان ساختن ...فایده ای نداره دیگه ...مثلا با اینکه میدونستن من مریضم و سر کار نرفتم هیچ کدومشون زنگ نزدن حالمو بپرسن ...اما وقتی که براشون مشکلی پیش بیاد به من میگن تو نباید یه زنگ میزدی پیگیر ما می‌شدی ؟

احساس میکنم دستم نمک نداره...

می‌خوام اینا رو بذارم کنار دنبال دوست خوب و واقعی بگردم 

همه این کارا رو کردم اما در عوض از بدیام داستان ساختن ...فایده ای نداره دیگه ...مثلا با اینکه میدونس ...

منم پارسال همشونو گذاشتم کنار و دنبال دوست خوب بودم که پیدا نشد.برعکس تنها ترم شدم باز برگشتم سمتشون.توهم مثل خودشون باش هرازگاهی باهاشون وقت بگذرون خوبی زیاد نکن توقعی نداشته باش.مثل گذشته من یهو ادم خوبا پیداشون میشه.من که دیگه میخوام شل بگیرم قبلا هرچی شل می‌گرفتم بیشتر ادم خوب میومد.الان که دنبالشم خبری نیست

منم پارسال همشونو گذاشتم کنار و دنبال دوست خوب بودم که پیدا نشد.برعکس تنها ترم شدم باز برگشتم سمتشون ...

خیلی تنهام ...دلم دوست خوب و با معرفت میخواد ...آخه مگه خواسته من از هستی اینقدر زیاده که نتونه برام برآورده اش کنه ؟

دلم یه اکیپ دوست شاد و با انگیزه میخواد که قلب همشون پر از محبت خالصانه باشه ...

همه هم از جنس خودم 

همه زن باشند 

خیلی تنهام ...دلم دوست خوب و با معرفت میخواد ...آخه مگه خواسته من از هستی اینقدر زیاده که نتونه برام ...

دقیقا درکت میکنم.ولی متاسفانه ادم هرچقدر دنبال چیزی باشع ازش دور تر میشه.ایشالا مشکل همه حل بشه.ولی سعی کن باشگا بری کلاسای جدید بری.خودت با ادما حرف بزنی