2777
2789
عنوان

خداي بزرگ ب منم ي ني ني بده گناه دارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست

انشالله به زودی بزرگترین معجزه زندگیت برات اتفاق بیفته و مامان بشی🙏🙏🙏

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم غصه نخور..حتما یه حکمتی توشه..به موقعش خدا به دل تو ام نگاه میندازه مطمئن باش..الهی هر چه زود تر به آرزوت برسی و مادر شدنو تجربه کنی

من ۲۲سالمه و. دوتا پسر کوچولو دارم ۱ ساله و ۲ساله خیلی سخته گاهی واقعا گریم میگیره.خیلی زود بچه دار شدم و خودمو فراموش کردم کلن

.ولی شیرینه..الهی به حق امام حسین دامنت سبز بشه

منم تا پارسال حال تو رو داشتم .خیلی دکتر رفتم و چه کارا که نکردم .هر کس اسم بچه می آوورد یا میگفت یه بچه بیارید دوس داشتم دهن طرف و جر بدم .منم به شدت حسود شده بودم و افسرده. ولی خدا خواست و باردار شدم الان پسرم ۶ ماهشه .خیلی خوشحالم که دهن یه عده آدم نفهم بسته شده.انشاالله شماهم باردار میشی نگران نباش

منم همينطور  همش ميگم خدا ي روزي جبران ميكنه

انشالله ب زودی🥺🙏

منم گاهی خیلیییی بد دلم میگیره و با تموم وجودم دلم بچه میخواد😭😭

الانم اشکام اومد😔😔

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
هرشب بخونم،؟

اره سعی کن با معنی بخونی خیلی خوبه

در مورد این که وقتی حضرت زکریا خودشون پیر شده بودن و همسرشون نازا بودن و خدا بهشون یحیی رو داد

یا حضرت مریم که بهش عیسی رو داد

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

عزيزم ان شالله براي تو هم

مرسی مهربونم🌺🌺

برات حمد میخونم

چند روز پیش دیدم  رو دیوار یه درمانگاه نوشته بود خونه ای که توش بچه نباشه برکت نداره

وقتی خوندمش واقعا دلم شکست، تقصیر ماهایی که بچه دار نمیشیم چیه

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair