2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

حالا شوهر من خیلیی سرده باخانواده ومادرش بزور من حتی زنگ میزنه وبدون منم نمیره خونه مامانش شاید بعد از ده بار تماس یه ساعت بره بدو برمیگرده  بعضی وقتا ازش میترسم یروزم بامن اینجور نشه آخه بالاخره اونام زحمتشو کشیدن ۲۷ سال، فقط ۹ساله بامن ازدواج کرده   

ازخانواده اش اصلا راضی نیست میگه هیچ جا حامیم نبودن 

درسته ولی بالاخره یه خوبیاییم دارن ولی بشدت سرده بهشون

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
حالا شوهر من خیلیی سرده باخانواده ومادرش بزور من حتی زنگ میزنه وبدون منم نمیره خونه مامانش شاید بعد ...

خوش بحالت کاش میدونستم چقدر مهمه این چیزا،سعی میکردم با مردی ک از خانوادش راضی نیست ازدواج میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش بحالت کاش میدونستم چقدر مهمه این چیزا،سعی میکردم با مردی ک از خانوادش راضی نیست ازدواج میکردم

ولی ترسناکه که آنقدر بی محبته بهشون

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
همه چی از زیر سر خانواده هم بلند میشه بخدا اگه مرد دلش ب ننش خوش نباشه اخلاقش عالی میشه

تعادل خوبه نه از اینور بوم نه از اونور بوم بیفتن خوب نیست چون خیلیا از چشم من میبینن در صورتیکه من بارها بهش یاد آوری میکنم بریم سر بزنیم یا زنگ بزن و... ولی پشت گوش میندازه

رفیق بی کلک مادر.رفیقم کجایی؟؟ دا دلته ده!!! و اما یکی از مردان گفت هیچکس از دوست داشتن مادرش دیواته ...

دختر و پسری همو دوست داشتن و پسره عاشقش بوده سال ۸۵ دختره تو تصادف فوت میکنه پسره جفت چشماشو کور میکنه تا تا آخر عمرش هیچ زن و دختری رو نبینه و بعد پسره دیوانه میشه 

عزیزم ایشالله خدابهت نظرمیکنه و این ماه مامی میشی منم دوماهه تو اقدامم تازه ١٣ساله ازدواج کردم تاحا ...

ازت سپاس گذارم گلم انشالله خودتم همین ماه صاحب نی نی بشی 

برات دعا می کنم عزیزم 

بخدا ازحرفات انرزژی گرفتم پایدار باشی انشالله

حالا شاید تو عصبانیت گفته این حرفو و الان پشیمونه، حالا دوستان هی فحش بدین شوهر مردمو 

ببینم میتونین فردا طلاقشو بگیرین یا نه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
افرین اره شوهرم همچین اخلاقی داره،یه بار پدرش میگفت فلانی بخاطر باباش زنشو زد ،تشویقش میکرد

چقد بیشعورن یعنی بخاطر خانوادش تو بزنه 

اینا مریضن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

راست گفته؟؟ شوهر شما هم مامانش الویت زندگیتونه؟؟ 

شوهر من واقعا مامانش الویت زندگیشه ، همینجور که من مامانم در اولویته 

اما هر دو اینو خوووب پذیرفتیم و نمیذاریم به زندگی مون لطمه ای وارد شه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕