2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وحشیه نمیشه گفت وگرنه استخونامو می شکست

گوه خورده بچه ننه از مردا نترسيد پاش به كتك كاري برسه ماهم ميتونيم از خودمون دفاع كنيم انقدر ضعيف خودتون نشون نديد

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
چقدر این حرفت بهم چسبید ،انگاری اب خنک ریختن سرم😊

اگه اینکه ی غریبه به همسرت شریک زندگیت میگه عن آقا دلت اینقد خنک میشه واقعا توقع داری رو سرش بزاره حلوا حلوات کنه؟؟

چقد دلم ب حال همسرت سوخت

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.

نزار تنها بره. هر چی میگههه از همون خونه تو تنها رفتناش در میاد. خود دانی شده نیم ساعت اما تنها نرههه. هرگززر.... تنهاشون نزار. هیچوقت فرصت حرف یاد دادان  و پر کردن بهشون دست نمیده... 

اگه اینکه ی غریبه به همسرت شریک زندگیت میگه عن آقا دلت اینقد خنک میشه واقعا توقع داری رو سرش بزاره ح ...

باورت میشه من همسرمو از همه دنیا بیشتر دوسش داشتم ،کسی جلو من حتی باهاش شوخی هم نمیکرد،آتیش گرفتم از دستش اصلا بخاطر این تاپیک زدم ک همه فوحشش بدن فقط دلم خنک شه

مثل مایی 

بابام به خاطر خواهر زاده هاش من کتک زد به خاطر زن داداشش مامانم زد 

اون وقت دایی های ما بدون اجازه زنشون اب نمی خورن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
منم خدا رو قسم خوردم گفتم سلامتی انگشت کوچیکه داداشم از کل هیکلت برام مهم تره،چه فایده دیگه دلم صاف ...

دوستِ عزیز منتظر دعواهای بزرگتر و از هم‌پاشیدن زندگیت باش

اخه این حرفا و کارا چی بوده کردی

اینکارارو نکن بعدا پشیمون میشی

به حرف اینا گوش نکن زندگیتو میریزن به هم میشینن تاپیکاتو میخونن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
باورت میشه من همسرمو از همه دنیا بیشتر دوسش داشتم ،کسی جلو من حتی باهاش شوخی هم نمیکرد،آتیش گرفتم از ...

من خیلی برام سواله چرا احمقانه ترین جوابو بهت داده؟توهینش قابل گذشت نیست. همش فک میکنم قبل این راجع بهمین قضایا باهم تو زاویه بودید.

مرد تو حس زن نسبت پدر و برادرش خیلی حسوده 

تا حالا شده ازت سوالهای اینچنینی بپرسه؟ بین منو پدرت یا منو داداشت..

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.