2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم رابطه بینتون اصلا خوب نیس،انقدری که همسرتون مادرشو ترجیح میده با زبون نرم مرد رام میشه،تعج ...

اتفافات بد دیگه همیشه میوفته محتواشم اینه ک چرا به خانوادت اجازه دخالت میدی

چرا روزی دوبار اونجا میری بدون اینکه بهم بگی منم بیام

چرا خانوادت هیچ کاری برام نکردن درصورتی ک توقع دارن پسر و عروسشون همه جوره کلفتی کنن

عزیزم میشه جوابشونو ندی تاپیک میترکه من خیلی از کامنت هارو نخوندم هنوز

باشه گلم بخاطر گل روی خودتون 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
عزیزم غصه نخور....فکر کردم من تاپیک زدم....چغدر شبیه هم هستیم....من که کلا بی خیال شدم....هرچی حساس ...

ای بابا این چه زندگیه اخه تا کی

من حاضرم خانواده شوهرم شمر باشن بدترین ادمای روی زمین ولی شوهرم پشتم باشه،خیلی زندگی قشنگ تر میشه

🤣🤣🤣خدایی خوب بهش میگی.یه با شوهرمن جوگیرشدپیش مادرش هردو تیکه مینداختن ومیخندیدن منم گفتم بهش.باز ...

بگو بگو ناز شستت 🤌🏻😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مرد ایرانی همینه  کاش اسلام مادر رو برای مرد ها حلال میکرد راحت میشدن نکبت ها

چه حرف زشتی واقعا

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
برو دفترخونه ای که عقد کردی مهریه را درخواست بده براش نامه میدن ، اگه اومد خونه گفت چرا مگه طلاق میخ ...

بهش گفتم طلاق بده دیگه نمیخوامت،گفت خودت هر کاری میکنی بکن ،من هیچ قدمی برنمیدارم

شوهر منم یه بار گفت اول مامانمو دوست دارم دوم خواهرمو سومی تو 😐😑

یعنی باید چطور باشه پس ؟چ اشکالی داره

من ی خانومو دوست دارم و حق میدم اون پدرش و برادرش رو حتی عموش رو بیشتر از من دوست داشته باشه

اصل مشکل اینه ک مرد یا زن باید مدیرت رابطه و حقوق طرف تو رابطه رو داشته باشن 

من اگه خواهرمو دوس دارم حتی بیشتر از زنم دلیل نمیشه زنمو کم بخوام 

خون مادر تو رگای بچست مگه میشه ب این راحتی یکی رو بیشتر از مادرش دوست داشته باشه

خوب در عوض شما مادر فرزند شوهرتی و بچش تورو همونطور دوست داره

اتفاقا من از دختری خوشم میاد ک پدرش رو از من بیشتر و واقعی دوست داشته باشه دلم میخواد ده تا دختر از همچین زنی داشته باشم 

منم مادرم رو دوست دارم ک بچم یاد بگیره مادرش دوس داشته باشه 

انقد سختش نکنید 

اول از همه هم باید خدا رو دوست داشت وگرن قلب ب هچ دردی نمیخوره

اون لحظه باید باهاش همدردی می کردی اون داره از حس بدی که داشته و نگرانی درباره ی مامانش میگه تو از خ ...

من اینجور جاها مثلا میگم خداروشکر مامانت خوب شد ولی منم مریض بودم کاش یکمم به من اهمیت میدادی

اینجوری بگی اگر شوهرت گارد بگیره معلومه روانیه که دیگه انتظاری از ادم‌روانی نمیره،اگرم ادمِ سالمی باشه میگه اره راس میگی ببخشید حواسم به تو نبود.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.