2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم اوایل ازدواج این حرفو که زن پیدامیشه پدرمادر پیدا نمیشرو چند بار گفت باهمین یه جمله که ماما ...

منم اوایل ازدواجمه و شوهرم مثل حرمله رفتار میکنه، توروخدا بگو چیکار کردی منم انجام بدم 

داغونم کرده با زخم زبوناش، عروس شش ماهمو تا حالا چن بار خواستم خودمو بکشم 

تا چیزی میشه میگه بریم طلاق بگیریم

من فقط سه صفحه از کامنتا رو خوندم.نمیدونم کسی باهام هم نظره یا نه، ولی  استارتر عزیز واقعا حرفی که زدی مناسب موقعیت نبوده.  ایشون نگران مادرشون شدن. شما باید باهاش همدلی و همدردی میکردی. این چه حرفیه که گفتی نگران منم شو😐باورکن هرکدوم از ما درموقعیت  این اقا بودیم همین جوابو میدادیم! ولی چون یه مرد این حرفو زده سنگینه! 🙄

واقعا بعدم شما قسم خوردین و اون حرفو راجب برادرتون گفتین؟! 😨 اگر حرف ایشون خوب نبوده،  حرف شمام اصلا خوب نبوده! الان باید شوهرتونم بیاد تاپیک بزنه بگه خانمم این حرفو زد! چه همه هم قیام کردن علیه مردا!  والا من نمیگم مردا خوبن! خودمم همسرم گاهی زبونش تلخ میشه، ولی خب من خودمم یه وقتایی دلشو میشکنم!لطفا همه چیو یه طرفه نبینین.  کسی که احترام مادرشو نگه نداره مطمئن باش احترام زنشو اصلا نگه نمیداره. دقیقنم به همون علتی که این آقا گفتن! 😐 حالا هی ازواقعیت فرار کنین! 

واقعا استارتر حرف شوهرتون خوب نبوده! جوگیر شده یه چیزی گفته! اما دیگه انقدر بزرگ کردن نداره که!  حالا میگی اگ بچه نداشتم طلاق میگرفتم؟؟!! 😓😓😓

ببخشیدا رک گفتم! چون ندیدم کسی اون طرف قضیه رو هم ببینه. 

زیاد سخت نگیر استارتر.  هرچیم بین خودتون گذشت زود نیاین تاپیک بزنین،  فرهنگا متفاوته،  بااین نظرات زندگیتون داغون میشه بخدا

🤔به ما هم یاد بده؟؟؟؟؟

😕ارامش ارام 

سیاست بخش بزرگی از زندگیامونو باید دربر بگیره

ماخانما تنهاسلاحمون اشکامون نیس

زبون خوده شمشیره ک دوتالبه داره

ی لبه برنده ک مثل این خانم دلش میشکنه و دلخور میشه ک البته حقم داره..

و ی لبه ی دیگه از لبه ی اول برنده تره سیاست زنونگی

مادرشوهرم قبل ازمن پنج تاعروس داشت وسط زندگیاشون بود قشنگ

ینی تااجازه نمیداد پسراش با زناشون همخواب هم نمیشدن...تااین حد اوضاع خراب بود الانم هس بادوتاشون..

ولی من ازهمون اول ک اذیتوازارش شروع شد سکوت کردم تااینکه ب شوهرم گفتم من بخاطرت از همه کسم گذشتم اگه اندازه من میتونی مرد باشی اختیار زنوزندگیتو تو دست خودمو خودت بذار.گفت ننمو ول کنم؟عمرااا..ننم تک ستاره ی قلبمه

تااینکه بدهی بالااورد اومدگفت طلاهاتو بده بعدابرات میخرم گفتم ب تک ستاره قلبتو صداکن بگو طلاهاشو بده هرچی باشه تک ستاره قلبه خوبیت نداره وسط بدهیات حضورنداشته باشه اونم بهش گف چس تومنم ندارم بهت بدم طلاهامو چش داری بهش🚶و برگشت پیشم تا طلا دادمو فروختو هنوزم نخریده و ..

ادما باهم متفاوتن..مردا هم استثناء نیستن.من بخاطراینکه شوهرم متوجه بشه ک ننش یا ننم سرخونه زندگی خودشه و باید ب فکرخودشوخودم فقط باشه از خیلی چیزا گذشتم

ارزومونه ی شب مثل پرنسس ها لباس سفید بپوشیم تاصب مث ملکه ها زندگی کنیم چون شب عروسیمون شب خودمونه فقط

من نپوشیدم لباس سفید

ی چادر سفید فقط سرم بود روز ازدواجم ک اونم پولشو شوهرم داده بود حتی سرازدواجم هیشکی نیومد ی عکس نداریم از خودمون

ینی هیچیااااا

تاوانشو همون موقع باارزوهاموخواسته هام دادم 

هرچیزی ک بخوای ب دست بیاری بایدبراش سختی کشید تاوان داد این واقعاشعار نیس.تا قیمتشو نپردازی  دستش نمیاری.فقط منو کتک نزدن😂😂😂تنها کاری نشد باهام بکنه همین کتک نزدنه وگرنه حسابی شیره مو کشیدن تااینجا رسیدیم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

خوب عزیزم چه جای اون جمله بوده اونم با چنین لحنی ؟ خودت سیاست نداری باعث میشی همسرت حرفی بزنه که حرمتت حفظ نشه.اصلا دلیلی نداشت انقدر واضح اون جوری بگی.قطعا به هر مردی این حرفو بزنی ینی اعلان دعوا و اونم پاسخ میده.از لطافت زنانه ت استفاده کن اینجور موقع ها🌹🌹

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
شاید به نظرت مسخره بیاد ولی راه حلش اینه که غیر طبیعی و زیادی به مادر شوهرت محبت کنی جوری که شوهرت ح ...

😂😂😂هااااا من جلوهرکسی جز خواهرم هروقت از ننه شوهرم حرف میزنم میگم پرنسس ینی جلوخودشم ک میگما خرکیف میشه اصلا😂😂😂ولی وقتی پیش خواهرم غیبتوشروع میکنیم ب مادرشوهرامون میگیم فتنه

ازتوخونم براش غذامیپزم زنگش میزنم میاد میبره 

بهشم میگم ظرفارو نشور زحمتت میشه همینجوری بیار خودم میشورم

کم کم هرچی ک دوس داشتو همون کارو  کردم براش 

تا کم کم ازم کشید بیرون

شوهرم دیگه کلاتوخونه هرکی حرف بزنه از ننش نمیحرفه

ب اندازه کافی باج دادم بهشون تااینجا ازمنو شوهرم زده شد کشید بیرون ازمون رااااااااااااحتم رااااااااحت

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

من جای تو بودم دیگه اصلا تحویلش نمیگرفتم، تا وقتی که خودش بیاد از دلم در بیاره، فقط به فکر خودت باش ، به خودت برس،تا میتونی خوش بگذرون تا بفهمه بدون توجه اون هم خیلی راحت و با آرامش میتونی زندگی کنی، اگه بفهمه که حال خوبت هیچ وابستگی به اون نداره خودش آدم میشه