2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
از بس اخلاقت انه نگا به اخلاقت کن من صد سال سیاه زنی مث تو نگاشم نمیکنم چه برسه بگیرمش

ما تف هم نمیندازن رو امثال شما دیگ چه برسه ب ازدواج. 

خدایی خجالت نمیکشی تو سایت بارداری؟؟؟؟ 

اینجا همش درمورد پریود و بارداریه ب چه دردت میخوره؟ 

بدبخت زن ایندت

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی سیاست داشته باش زندگیت رو مدیریت کن نقش قربانی رو از خودت دور کن همه جوره تلاش کردی معلومه ولی آ ...

فداتشم عزیزم همه رو با دقت خوندم،حتما اسکرین شات میگیرم

با ادمای خانواده دوست رفت و امد نمیکنه همیشه یه بهونه میاره قطع کنه

اون لحظه باید باهاش همدردی می کردی اون داره از حس بدی که داشته و نگرانی درباره ی مامانش میگه تو از خودت میگی

عزیزم اون دایی و داداشت هم زبون بازی و سیاست زنهاشون رو میبینن

اینکه پدرمادر جایگاه اول و ویژه دارن تو قلب هر بچه ای به طور معمول عجیب نیست ، مردها ساده ان به زبون میارن خانما معمولا نمیارن

مثل این میمونه تو داری میگی خدا رو شکر حال مامانم بهتر شد خیلی نگرانش بودم اون وقت شوهرت بگه حال منم یه میپرسیدی غذاتم که اماده نیست کجا بودی و فلان

اینجور موقع ها هم دردی و همراهی کن ، زبون و نوع لحن و کلمات بی نهایت موثره

فعلا بچه دار نشو تا بعد چی میشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اسی سیاست داشته باش زندگیت رو مدیریت کن نقش قربانی رو از خودت دور کن همه جوره تلاش کردی معلومه ولی آ ...

عزیزم همه چیز سیاست نیست بخدا یه سری مردا جوهرشون خوبه،با محبت رام میشن،خوبی دیدی ک باهاش اینجوری رفتار کردی،اگه مردی بود ک هبچ جوره تو الویتش نبودی وتعصب شدید رو خانوادش داشت ،دوس داشت دور از جون کلفت مامانش باشی،هیچ وقت اونجوری قشنگ کنارش نمی ایستادی

بعضیا کاری میکنن ادم تا فی خالدونش میسوزه

بهتر که نمیری خونه ی ننش...من بودم میگفتم منم جای مادرم تو قلبمه تو یه اسمی تو شناسنامم...متاسفانه ه ...

منم با داداشام مقایسه اش کردم رو اونا حساس تره

گفتم سلامتی انگشت کوچیکه داداشم از کل هیکلت برام مهم تره

بعد صدقه هارو اوردم نشونش دادم گفتم همه اینارو برا داداشم دادم

عزیزم همه چیز سیاست نیست بخدا یه سری مردا جوهرشون خوبه،با محبت رام میشن،خوبی دیدی ک باهاش اینجوری رف ...

اینکه ذات طرف مهمه درش شکی نیست ولی شوهرمنم خیلی خودش رو بدهکار و خادم درمقابلشون میدونست  اوایل ازدواج گفت برای من خونه یعنی جایی که پدرو مادرم هستن  و فقط فکر می‌کرد باید به اونا سرویس بده 

خیلی زحمت کشیدم  و صبر کردم الان خیلی بهتر شده ولی خب شوهرم بلد نبود و متوجه الویتا نبود هی تو گوشش خونده بودن دعای مادر پدر  اجازه اونا