2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
اخ گفتی

ببین دانشمند یه سخنرانی جالب داره که میگه کی اسلام گفته بچسبید به مادرتون حرمت مادر واجبه اما حرمت زن هم واجبه اگر به مادرت حرمت نزاری جات وسط جهنمه به زنتم نزاری جات جهنمه میگه مادر و زن دوبال هستن نمیشه یکیشون باشه و اون یکی نباشه

ببین با مرد جماعت نمیتونی در بیافتی تنها کاری که میتونی بکنی اینه که مثل خودش برخورد کنی بیمار که شد برو به مادرت سر بزن و بگو مادرم مریضه براش سوپ بپز ببر برا مادرت اما برای همسرت به هیچ عنوان نپز و رسیدگی نکن ببین تجربه۱۱ساله من میگه مردا با حرف هیچیو درک نمیکنن اما اگر همچین کاری کنی به خودش میاد 

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی پسر منم انقد دوستم خواهد داشت🥰🥰🥰

چی بگم نمیدونم اگر جات بودم ناراحت میشدم تو شرایطت قرار نگرفتم و قضاوت نمیکنم ولی نباید پیش تو میگفت مامانشو از چشم تو مینداخت اگر واقعا دوسش داشت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
یعنی پسر منم انقد دوستم خواهد داشت🥰🥰🥰 چی بگم نمیدونم اگر جات بودم ناراحت میشدم تو شرایطت قرار نگ ...

نه عزیزم همه پسرا مثل همسر من نیستن همسر من خیلی خاصه تازه کلی هم تشویقش میکنن بخاطر تعصبش

کار اون آقا وحرفش هیچ جای توجیه نداره، فقط میگم کنترل مردتون را با زبون خوش و نرم، بدون گوشه و کنایه ...

نه عزیزم تشویقش کنم باید دونفری نوکری کنیم اونا که از رد نمیرن همون بهتر ک تنهایی غلامی شونو بکنه

ی بار از شوهرم پرسیدم منو بیشتر دوست داری یا مادرت

گفت هیچ وقت این سوال رو دیگه تکرار نکن!

جنس دوست داشتن ها متفاوت ؛اون مادره و تو همسر

فکر کنم منظورش این بود ک مادر عشق بهش میده ولی خودش عاشق من شده

کاش فقط تنفر بود اینکه قراره باهاش یه عمر زندگی کنم فکرشم پیرم میکنه

عزیزم نمیخوام دلسردت کنم به هیچ عنوان

منو شوهرم سر همین بچه ننه بودنش و دخالتای مادرش طلاق گرفتیم.من اومدم خونه خانوادم و دیگع نرفتم

البته خیلی چیزای دیگه ام بود مثل دست بزن و اخلاقش و شکاک و بددل بودنش

ولی مادرش تو همه چی دخالت میکرد حتی رابطه جنسیمون!اونم میگفت مادرم اولویتمه هرچی مامانم بگه همون میشه.خداروشکر از دستشون راحت شدم چندماهه ارامش اعصاب و روان دارم:)

نزار زیاد بره خونه مادرش ، وقتی خواست بره قبلش جلوش چایی میوه بزار یا لقمه بده.  تا اونجا براش خوش نیاد و مادرش با یه لقمه خرش نکنه ، تو خرج مخارج به خودت سخت نگیر ، برای خودت قشنگ خرج کن و وقتی تو تنگنای مالی قرار گرفت تو گوشش بخون تقصیر خوانوادشه تو چنین شرایطیه ، سعی کن هروقت نشستی چای میخوری یا حرف میزنید از خوانوادش بگی که اصلا حمایتش نکردند و مادر پدرش بین اون و برادراش فرق گذاشتند ، ولی اگه دیدی مغزش نمی‌کشه حرفهاتو قطع کن ، همیشه از خوبی مادر شوهر های بقیه بگو که چقدر کمک مالی کردند به پسرشون 

متاسفانه مادر شوهرت زیاد تو گوش شوهرت خونده و تورو از چشمش انداخته سعی کن با سیاست باشی و از خرج خودت نزنی ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

شوهرت ارزشتو نمیدونه 

خیلی از زن ها و خانوم ها جدیدا اینطور شدن 

ولی یه راه حلی داره بهش میگن هماهنگی مغز و قلب 

باعث میشه قدرتت ۳ برابر بشه و جذبت نسبت به شوهرت چند برابر بشه اگر میدونی بی ارزش شدی و باید یکاری بکنی 

بنظرم روی پیام من جواب بزن و شخصی پیامم بده تا درستش کنیم 

حدودا ۷-۱۱ روز زمان میبره