2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

اسی شما بد موقعی به شوهرت طعنه زدی .شوهرت با حرف تو فکر کرده چون مادرشو دکتر برده شما ناراحت شدین .یا انتظار داشتی اونو دکتر نبره .فکر کنم برای همین اون حرف رو بهتون زده .مطمن باش جایگاه مادر و زن پیش مرد فرق داره .شماهم براش مهمی .حتما از روی برداشت بد از حرف شما اون حرف رو زده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهره من با اینکه خوبه ولی دقیقا ماه پیش حرفی زد که تا مغز استخونم سوختم 

چی بهت گفت؟؟

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

قطعا قبلا بینتون پرده دری ها و حریم شکنی هایی شده که اینجا بیان نشده که ایشون اینجوری گفتن

شما خودتون باید روابطتون با همسرتون رو مدیریت کنید که کار به اینجا نرسه اصلا کار رو به مقایسه نکشید، سعی کنید به مادرش به چشم مادر خودتون نگاه کنبد اگه نمبتونید در ظاهر هرگز نشون ندید که بدتون میاد

خودتونو خراب میکنید با این کار

در آخرم خودتون مادر یه پسر یا دختر بچه اید همیشه فکر میکنم کسایی که همچین تفکراتی راجع به مادر شوهرشون دارن خودشون هم در آینده مادرشوهر یا مادرزن سمی میشن

چی شد ؟ جربان چی بود؟  تغییر کرد و حرفش عوض شد؟

خب وقتی ازدواج کردیم مامانش بهش گفته بود و یادش داده بود شوهرمم تو هر اتفاقی یا دعوایی که بین منو خانوادش میوفتادبااینکه اونا مقصر بودن و دخالت میکردن من کاری نداشتم باهاشون هی میگفت پدر مادر پیدا نمیشه و زن پیدا میشه و پشت منو خالی میکرد تا اینکه چندین اتفاق افتاد و جایی که شوهرم به کمک احتیاج داشت خانوادش پشتش خالی کردن جواب تلفنشم نمیدادن حتی یه بار تصادف کرد جوری که پاش تا بالا تو گچ بود گردنش آسیب دید حتی نیومدن ببیننش تا همین سه سال پیشم که تصادف کردنو فوت شدن حالا الان میگه پدرو مادرو بچه همه میرن فقط زن وشوهر براهم میمونن

هفتمین کاربریمه🤗
کاریه ک شده عمرم داره تلف میشه مگه من چند بار میخوام زندگی کنم،از طرفی هم پدر خوبیه ،نمیخوام بچم آسی ...

امکان نداره وقتی رابطه پدر و مادر باهم سمیه بچه اسیبی نبینه قبل اینکه به اون ادم بله بگین باید فکر اینجاهاشو میکردین

مثل منی فک کنم سیاست نداریم

ربطی به سیایست نداره این طرز فکر غلطه طرفه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
مرد ایرانی همینه  کاش اسلام مادر رو برای مرد ها حلال میکرد راحت میشدن نکبت ها

چقدر زشت گفتی و چندش خجالت بکش  بدتر و بی فکر ار از تو اونایی هستن که لایکت کردن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
انشالله سایتون بالاسرشون باشه،بنظرم تا جایی ک میشه نباید مزاحم زندگی بچه ها شد،مثل مادر شوهر من ک پس ...

اگ این حرفا رو گفته پس مطمعن شدم مادر شوهرت ی ادم خود خواه و فوق العاده حسودیه

حق داری استارتر👌