2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
خیلی😭

عزیزم غصه نخور

حدس میزنم تازه ازدواج کردی

من قبلا کار مشاوره انجام میدادم 

اوایل کارم یکی از همکارای باتجربه میگفت 2تا 5سال طول میکشه که یک پسر خانواده تبدیل به مرد خانواده بشه

چون هنوز تو نقش پسریشه

با اینکه همسرت حرف بسیار بدی زده وخطا کرده اما لحظه ایی به. این فکر کن حتی از نظر روانشناختی وابستگی پسرها به مادر شدید تره (نظریه فروید رومطالعه کن ) 

و از نظر عاطفی شما این نقطه امن رو با مقایسه اشتباه نشونه رفتی 

صبور باش

و سعی کن هرگز خودتو مقایسه نکنی

ما رنا اینارو میدونیم، اما گاهی تعهدی یا از لج شیطنت می کنیم 😁😜

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این متنو برای کسایی نوشتم که قصد خودکشی دارن

دوست عزیز

میدونم خسته ای از سختیای زندگی دیگه بریدی هزارتا راهو امتحان کردی و به هیچ کدوم ازآرزوهات  نرسیدی زندگی بیشتر برات پراز روزای تلخ بوده بی پولی یا خانواده خوبی نداری یا همسرت اذیتت میکنه یا هرکی رسیده زده قلب کوچیکتو شکسته ..عاشق شدی اما عشقت تنهات گذاشته یا جواب همه خوبیات خیانت بوده یا انقدر تنهایی که که از بی کسی به فکر خودکشی افتادی ..یه جورایی به پوچی رسیدی از زندگیت لذت نمیبری  دلت ارامش میخواد خوشبختی میخواد ....

اما یه لحظه صبرکن به حرفم گوش بده..خودکشی رسیدن به آرامش نیست و برعکس گرفتار شدن تو عذابه وحشتناکیه که ازش بی خبری...ببین اگه تو خودتو بکشی دو روز برات گریه میکنن و ماه بعد دیگه کم کم همه فراموشت میکن هیچ اتفاقی تو دنیا نمیفته جز اینکه تو دیگه نیستی اهمیت چندانی هم برای کسی نداره فقط پدرمادرت و داغدیده میکنی و بس..یه کتاب خوندم درمورد احضار ارواح بود..اونجا یه روحو احضار کرده بودن که خودکشی کرده بود وازش پرسیدن الان درچه وضعیتی هستی ؟گفته بود انگار هنوز زنده ام ولی تو تابوت گیر افتادم به من گفتن تا زمانی که قرار بوده تو دنیا باشی و زندگی کنی و عمرت به دنیا بوده اما تو خودتو کشتی و نذاشتی اون روز برسه باید دراین حالت عذاب بکشی و بعدشم آتش جهنم درانتظارته چون تو یه قاتلی ...قاتل یک انسان ،

یه کم چشماتو باز کن دوسته من ، نعمتایی هم هست که خدا بهت داده و تواونا رو نمیبینی  یه کمی هم داشته هاتو ببین و شاکر خداباش و بدون اگه تو این دنیا سختیای دنیارو تحمل کنی پاداش بزرگی از خدا خواهی گرفت پس صبور باش‌‌‌‌...خودکشی راه نجات نیست به هیچ عنوان...اینا همش وسوسه های شیطونه...بهش اهمیت نده اگه صبور باشی حتما عاقبت بخیرمیشی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

سلام منم جای شما باشم دلم میخواد، ولی از یک زوایه دید دیگه اون شخص از زحمات مادرش قدردانه،  و البته که نمیشه هیچ همسری رو از خانوادش جدا کرد رفتار این شخص هم از یک بُعد دیگه این نشون میده که همچین شخصی ذاتا وفاداره به زحمات کسی که بهش محبت میکنه،(این یک کلیده) خب این یک نعمته همچین همسری آدم داشته باشه، اما چیزی که شما گفتید اون موقع خوب نبوده و همسرتون بین مادر و شما قرار گرفته، فکر میکنم علت این کدورت همین باشه، وگرنه ذاتا زنو شوهر هرچی هم دعوا کنن بازم یک ته محبتی تو دلشون هست بهتره غیرمستقیم روش تاثیر بزارید و رگ خوابش رو پیدا کنید.... ولی هرچی مستقیم برید سمت حریم که برای مادرش تو ذهنش چیهده خودتون لطمه می‌بینید، غیرمستقیم بهتر میتونه جواب بده.

با محبت و غیرمستقیم تاثیر بزارید مطمئن باشید یک مرد ۲۰۰ کیلویی هم حریف نعمت خدادادی زن نمیشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بهش گفتم با خانوادت انقدری مشکلت  ندارم  ک توی عقده ای داری نفرت ایجاد میکنی بین همه

شاید عجیب باشه ولی خیلی وقته به این کشف رسیدم که همه اختلافات زنا با مادرشوهراشون زیر سر مرداست. انگار یه جبهه شدید روی محبت مادر و همسرشون به شخصی جز خودشون دارن.

حتی شوهر من که بینهایت منطقیه هم اوایل اینطوری بودید ولی محلش ندادیم ول کرد و دیگه با هیچکدوممون خیلی کاری نداره

دفعه آخر من و مادرشوهرم با هم رفتیم چکاپ و آزمایش و شوهرم با اینکه دو دقیقه فاصله داشت نیومد😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شوهرت تک پسره؟  اتفاقا برعکس شده زن یا شوهرای امروزی ۹۰ درصد تهش طلاق میگیرن فقط پدرو ما ...

اگر خوب باشه که آدم طلاق نمیگیره از بس همین بچه ننه بازی هارو در میارم آدم جدا میشه تو زندگی باید هرمی جایگاه خودشو داشته باشه

مطمئنا از شوخی گفته خب چیه بزار بگه مادرش هيچ کس هيچ توی دنیا به اندازه مادر برای آدم زحمت نمی‌کشه حالا ی بار شوهر بیاد بگه مادرمو دوست دارم خانوما حسودی شون میشه انگا خودشون هیچ مادر نمیشن یا مادر نبودن 😐

یه سوال قدیمی هست میگه مرد اگه ببینه زن و مادرش داره غرق میشه دست کدوم و میگیره؟جواب مادرش و زندگی ...

فقط مرد نيس خودمون هم مادرمون انتخاب ميكنيم من حاضرم قلبمو در بيارم بدم به مادرم كه فقط تا وقتي اون هست  نفس بكشم اينو واقعي ميگم فقط حرف نيس جونمه . يعني معلومه يك تار موي مامانم به صد تا عشقو عاشقي نميدم ولي خب نبايد تو روي طرفم بگم اره تو فقط اسمي و مادرم تو قلبمه .و اگ منطقي باشيم خودمون هم مادرمون بيشتر دوس داريم ما خانوما همه ادما همينن

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
مطمئنا از شوخی گفته خب چیه بزار بگه مادرش هيچ کس هيچ توی دنیا به اندازه مادر برای آدم زحمت نمی‌کشه ح ...

اخ گفتي 😢🤦‍♀️ خيلي مظلومن مامانا من مادر نشدم ولي مامانم هيچي براي خودش نميخواد  شايد همسر خيانت كنه زن تركش كنه ولي مادر چي ؟!!! هر كاري كني همه دنيا تركت كنه وقتي زنگ ميزني گوش ميده غصتو ميخوره اروم ميشي مادر هميشه اغوشش برات بازه اگه بدترين كارهارو كني     وقتي خوشحالي ذوق داري بهش زنگ ميزني از خوشحاليم ذوق ميكنه الهي خدا حفظ كنه همه مادرارو 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني