2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم وقتی انقدر مادردوسته شمام باید سعی کنین مادرشو دوست داشته باشین یا حداقل اینجوری تظاهر ...

ای خواهر ادمی نفهمه همیشه نفهم میمونه مگه اینکه از خانوادش آسیبی برسه یا ذاتش درست باشه فقط اطلاعاتش کم باشه ک کم کم درست میشه والا تغییری در کار نخواهد بود 

اخ گفتی

گلم توخونه اصلا سرجنگ نداشته باش ریلکس وعادی باش منظورم اینکه لج نکن  ولی تامیتونی به فکر خودت باش برا خودت میوه پوست بگیر سرصحبت باز نکن خودتو عصبی نشون نده برا خودت چایی دم کن اگه ازت خواست براش ببر در کل انگار وجودش برا مهم نیست

اخه نمیدونی تو چه وضعی بودم داشتم آتیش میگرفتم،زن مریض خودشو تنها گذاشته اونوقت مادرش ک پسر مجرد و ش ...

گلم میدونم سخته و شاید نتونم خیلی درکت کنم ، ولی حرص خوردن فقط خودتو اذیت میکنه ، شما فقط یکم از وابستگی ات بهش کم کن و از لحاظ مالی مستقل باش جوری که فکر نکنه بهش وابسته ای ، اون زمان هست که اون میاد سمتت ... 

همین مردان ک باعث میشن ادم نسبت ب مادر شوهر بد بین بشه اگ بین هیچ کدوم فرقی نزارن هردو همو دوس دارن ولی امان از روزی م مرد فرق بزازع بین زن و مادذش. اونوقت  زندگی خودش زهر میشه بهش بگو ت هم فقط ی اسم ت شناسناممی ولب پدر مادرم ت قلبمن

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
ببین من کلا اهل حسادت نیستم  ولی شوهرم از اول ب خونوادش گفت اگر زنمو اذیت کنید ،من زنمو انتخاب ...

شوهر منم نه انقدر مستقیم ولی لای حرفاش همیشه غیر مستقیم میگه بهشون اگه کسی آرامش زندگیمو بهم بزنه میذارمش کنار واقعا مرد باید بتونه خودش رابطه بین زن و خانوادشو مدیریت کنه