2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
کسی پیداشدن نمیکنه.هیشکی روز های اشنایی خورش رو لو نمیده

شوهر اینجور نوبره والا همون بمونه ور دل مامان جونش شیرشو بخوره کی میگه بره زن بگیره دختر مردمو بیچاره کنه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اسی هم اینجوری حرف بزنه چه فرقی با اون مادرشوهر کم سواد وقدیمی داره  الان عصر مشاوره ومطال ...

انقدر از چشمم افتاده اصلا حاضر نیستم وابستش کنم،نمیدونم پدرومادرش چقدر قدرت دارن، زنگ میزنن بهش میبرنش شهرستان یه هفته تنها میمونم، من خیلی مطالعه کردم مردای ننه دوست عوض نمیشن

اگه این حرف و زدید قبلش به نظرم برید خونه پدرتون اگه راهتون داد  چون اگه شوهرتون غیرت داشته با ...

ی از دوستای منم ی دعوای شدید سر خانواده شوهرش داشتن دقیقا همین حرفو ب شوهرش زد تازه هم مادرو گفت هم خواهرای شوهرشو 🤣🤣  .. شوهرش خونشونو از کنار مادرش برد .. کاملا دور شدن الان ی بچه دارن و دوست من خیلی خیلی خوشبخته..اون خانم حالا از رو عصبانیت ی چی گفت ولی مرد بچه ننه تحملش خیلی خیلی سخته در کل غیرقابل تحمله..مردی ک الویت زندگیش مادرش و خانوادش بدرد لای جرز دیوار میخوره 

آفرین 💀

فدات😎

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
شوهر اینجور نوبره والا همون بمونه ور دل مامان جونش شیرشو بخوره کی میگه بره زن بگیره دختر مردمو بیچار ...

قبول دارم حرفت رو ولی بخدا روز اول مال من خودش رو یه جنتلمن نشون داد ولی اصلا ۱۸۰ درجه فرق داره

شوهر من اوایل حتی روز زن رو فقط به مادرش وخواهراش تبریک میگفت میگفت روز مادر ن روز زن جلوی من تماس میگرفت به همه تبریک میگفت  البته الان این یه قلمش درست شد یه چیزای دیگه رو خراب کرده درکل آدم بشو نیستن

چقدر دلم برای مادر شوهرم سوخت خدا رحمتش کنه فقط همون روزای خواستگاری که مردا خیلی حواسشون به زن هست زنده بود همون موقع شوهرم بهش گفت منو حتی بیشتر از اون دوست داره . حسودی نکرد دستاشو برد بالا گفت خدایا شکرت ... 😭 اون موقع دل مادرشو شکست ولی الان دیگه همش میگه یع تار موش میارزید به کل تو خلاصه اینکه شوهرم دل شکن خوبیه به هبچکس رحم نداره

تازه شوهرم میگه هرجور خودت بار اومدی بچه رو تربیت نکن.امشب میگفت وای چقدر حرص خوردم 

وااا این چه حرفیه میگفتی مگه مجبورت کردن با من ازدواج کنی اولش ندیدی شخصیت منو 

چه بی تربیته 😐

منم مشکل باروری دارم بعد دیشب خیلی ناراحت بودم اهی کشیدم گفتم چرا من ایقدر بدبختم بچه دار نمی شم شوه ...

پس چرا موندی باهاش و اصرار به متدر شدن وقتی پدر بچه عرضه نداره رفاه فراهم کنه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون