2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست
بهش گفتم طلاق بده دیگه نمیخوامت،گفت خودت هر کاری میکنی بکن ،من هیچ قدمی برنمیدارم

اسی حالا اون ی حرف مفتی زد چرا انقدر کشش میدی

دیگ نه غذا بپز نه باهاش رابطه داشته باش هروقت چیزی خاست بگو برو پیش ننت 

با عمل بسوزونش 

یجوری هم رفتار نکن ک بفهمه نقطه ضعفته ازاون راه هرست بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چرا هیچوفت انتطار نداشتم که شوهرم منو بیشتر از مادرش دوست داشته باشه یا حتی به انداره مادرش؟ همین ...

به نظرم هرکی جایگاهِ خودشو داره،من شوهرم میپرسه منو بیشتر دوس داری یا باباتو میگم هر کدومتون توی جایگاهِ خودتونین هیچکدوم‌نمیتونه جای اون یکی باشه،ولی باز ناراحت میشه انتظار داره بگم اون😥

میگم خودت منو بیشتر دوس داری یا مادرتو،میگه تورو منم میگم خب منم تورو😂😂

بابا مامانامون که پیشمون نیستن ناراحت شن ماهم براخودمون شرو ور میگیم که ناراحت نکنیم همدیگه رو.

شوهرم قسمم میده میگه جان دخترمون راستشو بگو،اصن نمیدونم چی بهش بگم،گیری کردیم.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
به نظرم هرکی جایگاهِ خودشو داره،من شوهرم میپرسه منو بیشتر دوس داری یا باباتو میگم هر کدومتون توی جای ...

این آرامشتو مدیون شوهر فهمیده و با محبتت هستی،بخدا منم شخصیتم مثل خودتونه ،میگم اونا ک نیستن سنگشونو ب سینه بزنیم زندگی خودمونو زهر مار کنیم،گرچه اگه واقعا پدرومادر باشن باید خوشحال باشن ما همدیگه رو زیاد میخوایم،من قبل از این قضیه واقعا شوهرمو دوس داشتم اگه دلخوری پیش میومد طرف شوهرمو میگرفتم تا خانوادم بفهمن برام عزیزه،ولی ایشون یه ادم تعصبی و تخسه

واقعا فایده نداره ،ادم دوس داره تو جوونی براش همه کس بشه

عزیزم شاید اون موقع شوهرت تازه از دکتر و بیمارستان اومده و خسته بوده و به نظر خودش شما بهش گیر دادی و درکش نکردی اون حرفو زده یک‌کم گذشت توی زندگی چیزی از ما کم نمیکنه و ما خانما باید قبول کنیم که شوهرامون خانواده هم دارن مثل خود ما و نباید فقط اونارو برای خودمون بخواهیم و دوستی که نوشته بود به شوهرت بگو موقع رابطه برو پیش مادرت این حرف خیلی وحشتناک و زشته اگر خواستی شوهرت طلاقت بده این حرفو بهش بزن الان یعنی پسر من ازدواج کنه منی که عمری رو برای بچه هام دارم میزارم این حرف درسته اگر می خواهید راهنمایی کنید معقول و عاقلانه باشه نه توهین

به نظرم هرکی جایگاهِ خودشو داره،من شوهرم میپرسه منو بیشتر دوس داری یا باباتو میگم هر کدومتون توی جای ...

این آرامشتو مدیون شوهر فهمیده و با محبتت هستی،بخدا منم شخصیتم مثل خودتونه ،میگم اونا ک نیستن  چرا ما سنگشونو ب سینه بزنیم زندگی خودمونو زهر مار کنیم،گرچه اگه واقعا پدرومادر باشن باید خوشحال باشن ما همدیگه رو زیاد میخوایم،من قبل از این قضیه واقعا شوهرمو دوس داشتم اگه دلخوری پیش میومد طرف شوهرمو میگرفتم تا خانوادم بفهمن برام عزیزه،ولی ایشون یه ادم تعصبی و لوسه

@نی_نی_یار_پنج   عزیزم میشه تاپیکو نترکونید،حرفا و نظرات عاقلانه و قشنگی تو تاپیک هست ،مطمئنم ...

سلام قفل کنین بمونه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
این آرامشتو مدیون شوهر فهمیده و با محبتت هستی،بخدا منم شخصیتم مثل خودتونه ،میگم اونا ک نیستن سنگشونو ...

عزیزم حدود ۶ سال پیش،شوهر خاهرم از شوهرم پرسید مادرتو بیشتر دوس داری یا زنتو گفت معلومه خب مادرمو،به حدی دلم شکست جلو خاهرم و دامادمون فقط بغضمو قورت دادم.باهاش نرفتم خونمون و موندم خونه خاهرم گفتم‌میخام‌تنها باشم.چون حداقل میتونست بگه دوتاشون،یا بگه هر کدوم‌جای خودش

ولی اصلا بهش بی احترامی هم نکردم فقط ازش ناراحت شدم‌قهر کردم،اون موقه اینجوری گفت ولی الان انگار عاقل تر شده و دنبال چالش نیست.

منم اوایل ازدواجمه و شوهرم مثل حرمله رفتار میکنه، توروخدا بگو چیکار کردی منم انجام بدم  داغونم ...

عزیزم فقط محبت کن و گیر نده به شوهرت مردها از زن حسود ، غرغرو ، شکاک بدشون میاد هر موضوع کوچیکی رو مثل طناب نگیرین ادامش ندین گذشت کن همه زندگی ها سختی های خودشو داره هیچ شخصی خوب مطلق نیست 

بهش گفتم طلاق بده دیگه نمیخوامت،گفت خودت هر کاری میکنی بکن ،من هیچ قدمی برنمیدارم

ول کن اسی به حرفِ اینا گوش نکن،وایمیستن نگاه میکنن زندگیت بپاشه به ریشت بخندن

خودشون از هفت طرف تو عذابن برا شما نسخه پیچی میکنن.اتفاقا محبتتو زیاد کن کینه ای نباش،زندگی زناشویی کینه برنمیداره