2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت مادرم جاش تو قلبمه ولی توفقط یه اسمی تو شناسنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 105226 بازدید | 1148 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم مردها چه شونه شوهرمنم دیروز ازخیابون رد میشدیم باحالت مسخره گفت بیا اینور الان ماشین بهت میزنه مامانت میگه طلا م ی ر ی د  دخترم.......ینی انگار یه سطل آب یخ ریختن توسرم انقد دلم شکست درصورتی که اصلن باهم نه دعوا داشتیم نه جرو بحثی 

منم همینو میگم چون اون جمله که اسی نوشته ( برا منم نگران شو ) یه جور حس حسادت داره . یه سری خانما حس ...

اسی نگفته که مامانت نگران نشو نبرش دکتر گفته منم اینجا یه آدمم برگ چغندر نیستم که

کاربری دست دونفر
دو حالت داره  یا شوهر نکردی  یا پسرزاییدی   واسه همین اصلا درک نمیکنی

حالا از شوخی گذشته دنیا خیلی بزرگه نمیدونم چرا ما به هم گیر میدیم محبت ادمی میتونه نامحدود باشه مثل مادری که همه بچه هاشو دوست داره

ادم میتونه هم دلسوز مادرش باشه هم عاشق همسرش 

مگه من و شما همینطور نیستیم هم مادر و پدرمون را دوست داریم هم شوهر هم بچه هامون 

حتی یسری غریبه ها را هم کناراینها دوست داریم 

درسته این اقا شوهر استاتر درست حرف نزده و نباید همچین حرفی میزد شاید بخاطر گیردادنای همیشگی  خانمش اینو گفته و با یه حرف نبوده 

ولی موًضوع اینه مخبت به پدرو مادر جایگاه زن را پایین نمیاره  نظر من اینه مگر اینکه کلا شوهره از بیخ و بن دوستتون نداشته باشه که بحثش جداست اون موقع مادرش حتی بمیره باز شما را دوست نخواهد داشت  

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اسی نگفته که مامانت نگران نشو نبرش دکتر گفته منم اینجا یه آدمم برگ چغندر نیستم که

عزیزم مطمئن باش کسی که اینجا تاپیک میزنه نمیاد همه چی رو بگه و از اشتباهات خودش هم برامون بنویسه ، همون دختر عموی من با حسادتش به یه بچه انقدر شوهرش رو اذیت کرده که الان شوهرش خانواده ش رو به اون ترجیح میده ، اگه اون بیاد فقط از بد رفتاری شوهرش بگه من میگم شوهرش خیلی گاوه ولی وقتی از اول قضیه رو تعریف کنه می فهمم خودش هم تقصیر داشته

عزیزم مطمئن باش کسی که اینجا تاپیک میزنه نمیاد همه چی رو بگه و از اشتباهات خودش هم برامون بنویسه ، ه ...

هر اتفاقی هم بیوفته هیچ مردی حق نداره اینجوری دل زنشو بشکنه،با اینکه سال ها برای من تو الویت بوده،حتی بخاطر بی احترامی برادرم به همسرم،با برادرم قهر کردم

هر اتفاقی هم بیوفته هیچ مردی حق نداره اینجوری دل زنشو بشکنه،با اینکه سال ها برای من تو الویت بوده،حت ...

خب عزیزم این کارو نکن ، آدم می تونه یه شوهر دیگه حتی بهترش رو پیدا کنه ولی نمی تونه یه داداش دیگه پیدا کنه 

قطعا قبلا بینتون پرده دری ها و حریم شکنی هایی شده که اینجا بیان نشده که ایشون اینجوری گفتن شما خودت ...

بحث مقایسه و حسادت نیست،من بارها بدون اینکه همسرم متوجه بشه به مادرش سرزدم کاری داشت براش انجام دادم،بحث اینه ک اولویتش خانوادش نیست

خدا شاهده دوماه پیش پیام دادم گفتم سرماه شده پول مهد بچه رو واریز کن گفت ندارم از مهد اوردم بیرون،بعد به برادر مجردش پول قرض داده ،که به قروفرش برسه