2777
2789

من خریدم ولی استفاده نکردم 

ابکی بود خیلیی رقیق و حس چندشی بهم میداد 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این دستسازاست؟ من خیلی ب این کرم های دستساز حس خوبی ندارم تابحالم نگرفتم☹️🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
چقد خریدی و از کجا؟ نکنه مث‌کرم های معجزه باشه؟

نمیدونم 

۱۱۰گرفتم از یه خانومی مسنی ک میگه چندساله خودم دارم استفاده میکنم و۷۵سالشه وهیچ چروکی نداره

راستش دودل شدم فردا بدم پس

نمیدونم  ۱۱۰گرفتم از یه خانومی مسنی ک میگه چندساله خودم دارم استفاده میکنم و۷۵سالشه وهیچ چروکی ...

سلام. خوبین. شما کرمت رو استفاده کردی؟ آخه منم جوانه گندم برنو دلبان میزنم خیلی عالیه و موست رو نرم میکنه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
ن من استفاده نکردم انداختم دور ترسیدم

آخه من یه حساسیت شدید وارد خونم شد که در اثرش همه صورتم میخوارید. انقد خواروندم قرمز میشد و ملتهب. هرچی ام دکتر  رفتم گفت باید مایعات بخوری از خونت حساسیت در بیاد که خوارشش کم شه. بعد من رفتم عطاری بهم کرم جوانه گندم داد که شما عکسشو گذاشتی. باورتون میشه فقط دوبار زدم هم خارشش خوب شد هم التهابش. حالا هنوزم دستم اینا میخواره. منتها حیفم میاد بزنمش دستاتم گفتم نکنه دیگه گیرم نیاد. اینه که خواستم بگم کرمش خاصیت درمانی داره نگران نباش و استفاده کنه که متاسفانه ریختیش دور. پوست رو هم واقعا ابرسانی میکنه

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت ازلادریم به شدت پوستم رو نازک کرد و مستعد لک کرد.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه یک میلیون و پانصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی صرف درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم دکتر من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش0902674463۲

از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید