2777
2789

با یکی‌دوست بودم چن ماهی 

بیرون میرفتیم رستوران و کافه 

برام گل و شیرینی میگرفت و لباس و ادکلن و اینا 

هر دفعه میومد کادو میگرفت 

میگف ازت خوشم میاد خیلی ب خودت میرسی همیشه تمیزی سرسنگینی تو محیط کار با کسی لاس نمیزنی 

تو محیط کار منو دیده بود 

دو تا بچه داشت و از زنش جدا شده بود 

ینی زنشو طلاق داده بود 

بعد ی مدتی ی نفر بهم گفتش ک این‌ادم تجربه های زیادی داشته و اصلا ب دردت نمیخوره و هوس بازه 

بهم میگفت من جدی میخامتو و میخام بیام خاستگاریت 

و منم تا خونمون برد 

ما شهرمون چن ساعتی با هم فاصله داشت 

انگشترم برام خریده بود 

بعد ی روز مسئول حراست منو خاست بهم گفتش ک این آقا دوتا بچه داره میدونی گفتم اره 

بعدش گفت شایدم تو بابات بزاره باهاش ازدواج کنی 

ولی من باشم نمیزارم 

و زن طلاق داده و مشتریای بهتری برات هست و از این حرفا 

بعدشم گفت این آقا قبلا با یکی دیگ دوست بوده ی گوشی بهش قرض داده دختره پس نداده اینم اومده ازش شکایت کرده ک گوشی رو بیار پس بده 

از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها🤷

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشتری های بهتری برات هست؟ میگفتی مگه داری درباره کالا حرف میزنی یابو

بغییر این حرفش واقعا شاید بقیه حرفاش راست باشه درکل برای خودت دردسر درست نکن یارو معلومه از اون بلداس

باران ابراهیمی عزیزم لطفا کاربریمو دیدی حتما بهم پیام بده هنوز شماره قبلیمو دارم...

نمیشه قطعی نظر داد شاید فقط میخواسته نصیحتت کنه

ولی اینکه دوتا بچه داره رو الکی بیخیالش نشو چیز کمی نیست بهش بیشتر فکر کن. شاید زن بعد طلاق تاثیری نگذاره روی زندگی مرد ولی بچه ها همیشه هستن حتی بعد طلاق

مشتری یعنی چی؟ جنس میخره مگه خاک تو کله اون حراست کنم، حراست آقاس؟ اون از کجا فمیده؟ اون جایی که کار میکنه کجاس؟  طرف که تجربه زیاد داشته باشه دنبال دختریه که لاس زن نباشه

مشتری یعنی چی؟ جنس میخره مگه خاک تو کله اون حراست کنم، حراست آقاس؟ اون از کجا فمیده؟ اون جایی که کار ...

مثل اینکه بقیه براش خبر بردن 

گفت دانشجوهای پزشکی براش خبر بردن ک این خانوم(ینی من)

نفر دومیه ک این آقا داره سرش شیره میماله 

اون آقا خیر  اون آقا پزشکه  من دانشجو پرستاریم  و کسایی ک برا حراست خبر بردن دانشج ...

سه تا قشر دکتر استاد دانشگاه وکیل و قاضی دوری کن دختر بازن صب تا شب کلی دختر دورشونو گرفته