2777
2789
عنوان

خواستگار دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 46 پست
جدی؟ یعنی به این پاییز و زمستون امیدوار باشم؟😂

بخدا من بهارو تابستون افسردگی میگیرم 

ولی پاییزو زمستون خیلی برام میاد نمیدونم قضیه چیه 

خیلی امتحان کردم دقیقا تو همین دوتا فصل زیاد میشه 

اره بابا امیدوار باش😂

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خواستگار ندارم در سال یه سه مورد خواستگار پیدا میشه که اونم یکی دو جلسه میان باهام حرف میزنن و دیگه پیداشون نمیشه بیشتر پسرها دنبال دختر قدبلند و سفید و خوشگل و چشم رنگی هستن من فقط پوستم روشن هست و قدمم ۱۶۸ برای همین مورد پسند قرار نمی‌گیرم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
من بخاطر همین موضوع می‌خواستم رشتمو تغییر بدم چون تو این رشته ای که میخونم پسرا زیاد نیستن و فکر میک ...

روانشناسی میخونی؟

یه چیزی که من حس میکنم توی دانشگاه بچه ها باهم صمیمی هستن پسرا زیاد عاشق نمیشن مگر اینکه دختره پولدار و خیلی خوشگل باشه وگرنه نه توی سن ازدواج هستن نه زیاد دنبال یه رابطه پایدار

همونی که خیلی نایسه هستم😌
روانشناسی میخونی؟ یه چیزی که من حس میکنم توی دانشگاه بچه ها باهم صمیمی هستن پسرا زیاد عاشق نمیشن مگ ...

نه زبان

ینی روانشناسی هم میخوندم شاید یه ۴ تا پسر می‌بود ینی گل بگیرن کلاس مارو😂🤦🏽‍♀️

منم خواستگار ندارم در سال یه سه مورد خواستگار پیدا میشه که اونم یکی دو جلسه میان باهام حرف میزنن و د ...

اره واقعا عقلشون به چشمشونه فقط دنبال دحتر خوشگلن

لعنتی یاد خرس قطبی افتادم ک فصلی میخابه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خودم حس میکنم پسرا  تو هوای سردو بارون و... 

میزنن بالا😂😂

خدایا منو بخور

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
اره واقعا عقلشون به چشمشونه فقط دنبال دحتر خوشگلن

به دنبال کسی باش که دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش بالاخره پیدا میشه کسی که مارو بخاد 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
نه زبان ینی روانشناسی هم میخوندم شاید یه ۴ تا پسر می‌بود ینی گل بگیرن کلاس مارو😂🤦🏽‍♀️

😂😂😂

چه جالب فکر نمیکردم زبان هم دخترا بیشتر باشن 

کلا توی هنه رشته ها دخترا زیادترن به جز مهندسیای سخت😂

سعی کن توی سطح دانشگاه بیشتر تردد کنی و خودی نشون بدی😂اگه دانشگاهتون کانال کراش یابی و اینا داره هم چک کنی😂

یعنی فقط برای خواستگار افسردگی میگیری ؟ 

نه افسردگی واقعی😂

نه بابا تو این اوضاع قاراشمیش دیگه فکر کم دارم برا خواستگار افسردگی بگیرم😂