2777
2789
عنوان

سونو ان تی و جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 3354 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگی جون خیلی شخصیت خودت رو پایین آوردی باید میگفتی لطف میکنم در حقت برات بچه میارم و از جون و دل براش مایه میزارم هر چی همه که باشه تاج سره خیلی خودتو دست پایین گرفتی
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
خیلی بده که با یه همچین ادم با همچین سطح درکی مجبوری زندگی کنی بختره اول بهش بفهمنی تعیین جتسیت با پدره بعدا بیاد این حرفا رودبزنه بگو اگه پسر نشده عرضه تو نبوده البته اگه اینا عرضه اس
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
لیالی جان من دو روز پیش رفتم سونو ان تی منم مثل تو هیچی نمیخورم و دو کیلو وزن هم کم کردم و مثل تو نگرانم که نی نی رشد کافی نداشته باشه اما خداروشکر توی سونو همه چیز خوب بود پس تو هم نگران نباش عزیزم
نگی جون شوهرت ناشکر ت بجاش استغفارکن خدا اگرم بش پسر بده یکارنیکنه پشیمون بشه من خیلی دیدم این مدل ادم...بعدشم ی کتاب بده دستش یا ببرش دکترت بش بگه تعین جنسیت ب کروموزومی ک مرد میده مربوطه ب تو ربطی نداره
2810