2777
2789

پسرم از ده روز گی شروع شده بی‌قراری هاش و بد خواب هست کلا تو ننو کمی آروم میشه و به خواب می‌ره بعد نیم ساعت باز بیدار سه ماهه هست چکار کنم بهتر بخوابه شب هم اصلأ خواب نداره با این که دکتر براش شربت هیدروکسی زین داده به خواب بیفته ولی فقط کمی خواب می‌ره بعد تا صبح باید با ننو تاب بدم تا بخوابه 

منم دلیلشو نفهمیدم ولی پسر بزرگم مثل پسر شما بود این دومی خوبه خداروشکر آرومه.

تفاوتش برای من شرایط خودم تو بارداری بود. اولی هر شب خونه مادرشوهر بودیم و مادرشوهر و جاری استرس زیادی بهم وارد میکردن.

ولی برای دومی کلاً قطع رابطه بودیم و استرس نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کولیک داره  شربت کولیک بده  اگه بزرگه رازیانه یا نعنا یا آب نبات بده  شربت خواب ند ...

همه را امتحان کردم ۳ ماهش هست از بس بی خواب هست دکتر داده تا کمی مغز بچه آروم بشه میگه اینجور هم ضرر داره 

منم دلیلشو نفهمیدم ولی پسر بزرگم مثل پسر شما بود این دومی خوبه خداروشکر آرومه. تفاوتش برای من شرایط ...

باز خداراشکر این آروم شده آره منم استرس زیاد داشتم مخصوصا آخرش 😔😔 الان هم افسردگی بعد زایمان گرفتم دیگه داغون م پسر بزرگتون کی بهتر شد 

باز خداراشکر این آروم شده آره منم استرس زیاد داشتم مخصوصا آخرش 😔😔 الان هم افسردگی بعد زایمان گرفتم ...

بعد از یکسال بهتر شد.

البته اون شرایطش خیلی بد بود. ریفلاکس شدید و نفخ خیلی شدید داشت

میگم دکتر شربتی چیزی نداد برای خواب بچه تون اون وقت که تاثیر گذار باشه 

چرا برا ریفلاکس قرص نکسیوم داد خیلی خوب تاثیر داشت.

برا کولیک هم قطره کولیکز و کولیک اید خوب هستن.

البته نکسیوم کپسوله که میگفت بازش کنم و چند تا دونه از اون موادشو با آب مخلوط کنم بدم بچه بخوره.

چرا برا ریفلاکس قرص نکسیوم داد خیلی خوب تاثیر داشت. برا کولیک هم قطره کولیکز و کولیک اید خوب هستن. ...

منم اس امپرازول داده ولی قطره هرچی دادم بی تاثیر کاش کمی می‌خوابید خودش فقط باید تابش بدم تو ننو

احتمالا نکسیوم دیگه وارد نمیشه. آره امپرازول هم خوبه. برا کولیک چیا دادی تا الان؟

کولیک اید 

کولیف

ساب سیمپلکس

اینفاکول

پدیلاک

روتافور  میکسیچر

گل گریپ هیچ کدوم تاثیر نداشت

و چند تا دیگه هم بود یادم رفته