2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه و حق طلاق و حق تحصیل و حق اشتغال و....

کجا قراره زندگی‌کنید

طلا چقدر باید واست بخرن؟(ب مثقال)

عروسی میگیرید یا خیر(بعضیا خرشون ک از پل بگذره و عقد کنن میگن عروسی نگیریم بریم مسافرت 😐)

هرچیم‌ک باشه بنویسید و امضا کنید دیگه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
ببین هرچیزی که برات مهمه و نمیتونی ازش بگذری یکی اهل گذشت کردنه و براش مهم نیست ولی یکی براش مهمه م ...

اهان مرسی همه اینا تو فکرمه

میگم نکنه چیز دیگه ای باقی بمونه ازین جهت کمک فکری میخوام جون تجربشو نداشتیم

مررسی حتما

من الان خودم عقدم

موقع خاستگاری حق طلاق رو مطرح نکردم از خانوادمم کسی پیگیر این مسئله نشد

روز عقد تو محضر پاشدم گفتم حق طلاق😐 ینی ب بابام گفتم ک اون بگه خانواده شوهرم و خود شوهرم هنگ کرده بودن کلا

از قبل هماهنگ کنید اینچیزا رو ک اون روز تلخ نشه واستون

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اهان مرسی همه اینا تو فکرمه میگم نکنه چیز دیگه ای باقی بمونه ازین جهت کمک فکری میخوام جون تجربشو ند ...

گفتن خیلی خوبه ولی یه سری مسائل هست که شرایط زندگی ممکنه تغییرشون بده و مدارا کردن هم خوبه

از تیپ و نوع پوشش و تفریحات و این چیزا هم میشه گفت

حق طلاق هم میشه گفت اما بعضیا بد میدونن تو مراسم شادی از طلاق حرف به میون بیاد

من الان خودم عقدم موقع خاستگاری حق طلاق رو مطرح نکردم از خانوادمم کسی پیگیر این مسئله نشد روز عقد ...

من اتفاقا حق طباق رو به خودش گفتم فقط میخواستم ببینم پرروبازی در میاره یا واقعا همونطور که هی میگه عاشقتم و‌میمیرم برات و نمیذارم خار به پات بره ثابت میکنه که قصد ازارم رو نداره و خق طلاق رو‌مبده که تا لب تر کردم گفت هر حقی بخوای بهت میدم 

دیگه خیالم جمع شد و اخرش هم گفتم نه نمیخوام ولی اگه میگفتی بهت نمیدم محکم پای حرفم وایمستادم میگفتم اگه ندی اصلا تمامه همه چیز😁

من اتفاقا حق طباق رو به خودش گفتم فقط میخواستم ببینم پرروبازی در میاره یا واقعا همونطور که هی م ...

حالا منو شوهرم ۴سال دوست بودیم الانم ی ساله عقدیم ولی خب من اصلا حرفشو پیش نکشیده بودم

خوبه ک آدم از ی سری حقوق برخوردار باشه ولی مثلا شوهرم و خانوادش ی جورین ک این چیزا رو بد میدونن و برعکس برداشت میکنن..... شوهرم اون روز میگفت چرا باید تو روز عقد من وقتی هنوز خطبه جاری نشده اسم طلاق بیاد؟؟؟

حالا منو شوهرم ۴سال دوست بودیم الانم ی ساله عقدیم ولی خب من اصلا حرفشو پیش نکشیده بودم خوبه ک آدم ا ...

اره خب باید از قبلش میگفتی

منم چندماه دیگه انشالله عقدمه ولی از الان گفتم