2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون کلاس ورزش بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 47 پست
شاید اونجا ارزونترباشه .من بچه دومم پارسال دنیا اومدهزینه زایمان طبیعی شد ۱۰میلیون البته بیمارستان خ ...

من چون بچه بریچ بود بعد این آخرا سفالیک شد دستم موند تو موست گردو وگرنه زودتر میرفتم شهر دیگه نوبت میگرفتم برای بیمارستان خصوصی و سزارین اختیاری

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم برا زایمان ماما ارشد میاد .نترس.

آخه از چند نفر شنیدم حتی بلد نیستن بخیه بزنن. طرف بعد زایمان میره خونه بخیش وا میشه. اینجوری کار می کنن

نمیخوام بترسونتمت خواهر زنداییم چند روزه زایمان کرده ماماهمراه هم داشت ۷۴تابخیه خورد

یاخدا. چه خبره. چرا اینقد زیاد؟ بچش درشت بود؟

من چون بچه بریچ بود بعد این آخرا سفالیک شد دستم موند تو موست گردو وگرنه زودتر میرفتم شهر دیگه نوبت م ...

اشتباه نکن سزارین خوب نیست طبیعی بهتره.ازبیمارستان ک میای دیگه راحت و خوب خودت کارات میکنی اما سزارین تا چند روز یکی باید کنارت باشه

اشتباه نکن سزارین خوب نیست طبیعی بهتره.ازبیمارستان ک میای دیگه راحت و خوب خودت کارات میکنی اما سزاری ...

آره حداقل این حسنو داره. خیلی لطف کردی عزیزم وقت گذاشتی. ممنونتم 💚

والان خیلی ۳کیلو۸۰۰بوده.ظاهرا ماما نتونسته زایمانش و بگیره اعزامش کردن ی جا دیگه

یا خدا. ماشاءالله بچش خیلی درشته. جای دیگم همون طبیعی؟

آره حداقل این حسنو داره. خیلی لطف کردی عزیزم وقت گذاشتی. ممنونتم 💚

فداتشم عزیزم کاری نکردم‌..ان شاالله ک راحت زایمان کنی امیدت ب خدا باشه خدا حواسش ب خودت و بچه ت  هست ب سپارش ب خدا 

عزیزم ی سری ماما ارشد هستن ک مطب دارنا.ی ویزیت پیش اونا برو .نرفتی تا بحال شاید زایمانت و بگیرن.اخه ...

اینجا هم کلی ماما هست که مطب دارن. ولی نمیدونم مامای مدنظرم مطب داره یا نه. تعریفشو شنیدم. هر کدومو بخوام بیمارستان اجازه میده بیاد؟ بعد هزینش همون ۴ تومنه؟

فداتشم عزیزم کاری نکردم‌..ان شاالله ک راحت زایمان کنی امیدت ب خدا باشه خدا حواسش ب خودت و بچه ت  ...

این چند روزه شله زرد بخور.چیزایی ک زعفران داره بخور ک دهانه رحمت شل تر شه

این چند روزه شله زرد بخور.چیزایی ک زعفران داره بخور ک دهانه رحمت شل تر شه

آخه دیابت بارداری هم گرفتم ماه آخری 😔 

2810