2777
2789
عنوان

چرا نمیزنید تو دهن ماما ها و پرستارای بیمارستان دولتی وقتی ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 114 پست
۱۱ تومن برای کسی که سالها درس خونده و از علم پزشکی سر درمیاره کمه ولی برای کارگر بی سواد پوله خوبیه ...

حالا برن با اون ۱۱ میلیون تومنی که میگیرن خداشون هم شکر کنن  که کوفتشونه با اون سگ بودنشون و دهن گشادیشون دیگه حرفی ندارم  تماااام 😒😒😒😒😒

در ضمن کاش به جای درس خوندن یک کم هم روی رفتارشون کار میکردن که به زنه زائو که مثل یه بچه روحیش لطیف ...

درس و شغل و مدرک شعور نمیاره از روزی که پرستاری یا پزشکی قبول میشن دیگه خدا رو بنده نیستن از دماغ فیل افتادن انگار ،کاش در کنار چیزایی که خوندن یه ترم شعور و انسانیت و ادب هم پاس کنن ،مدام از حقوق یا سختی کارش مینالن انگار خبر نداشتن از شرایط شغلی 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ضمن کاش به جای درس خوندن یک کم هم روی رفتارشون کار میکردن که به زنه زائو که مثل یه بچه روحیش لطیف ...

سیستم باعث شده وقتی درست بهشون حقوق ندن و کار سخت ازشون بکشن اونام وظیفشونو درست انجام نمیدن قانون دنیا همینه 

:)
از حرفات خیلی ترسیدم  ۲هفتع دیگه زایمانمه نکنه منم بکشن    

اره منم دو هفته دیگ زایمانمه خیلی ترسیدم با چیزایی ک تعریف کردن🤕یکی میگه بچرو زدن کشتن یکی میگه مادرو کشتن

دارم میمیرم از استرس

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️
اوهوم،،،،قانع کننده بود،،،،یک نفر رو پیدا کن رفته شکایت کرده ب جواب رسیده،،طرف بچه اش حین زایمان با ...

والله ۱۵ سال پیش  خواهر دسته گلم و همین بیمارستان دولتی کشت بعد که رفتیم شکایت کنیم بلایی سرمون در آوردن که گفتیم خدا ازتون نگذره بیشرفها پرستاره سگ چه عرض کنم  دریده بی حیا اومده تو خونمون روی فرش خونمون گوه اضافه می‌خورد فقط با لگد پرتش کردیم بیرون گفتیم گوردون گم کنین کثافتها 

سیستم باعث شده وقتی درست بهشون حقوق ندن و کار سخت ازشون بکشن اونام وظیفشونو درست انجام نمیدن قانون د ...

قانون دنیا اینه که هر چی نثا. خودش و خانوادش به یک زن بگن یا وقتی مقصرن بیان زل بزنن تو چشات حرف مفت بزنن خواهرم دفاع نکن من داغ  عزیز دیدم سر همین بی شرفی پرستارها سر جدت هیچی نگو بهت بی احترامی نشه 😘😘😘😘

سیستم باعث شده وقتی درست بهشون حقوق ندن و کار سخت ازشون بکشن اونام وظیفشونو درست انجام نمیدن قانون د ...

چ حرفایی میزنی ، وقتی ناراضین عقده دارن سر مادرا خالی کنن؟ اگ خیلی عرضه دارن ب مسعولین اعتراض کنن

شاهد از غیب رسید ،،بعضی کاربرا  تو رویان انگار

نه بیمارستان قائم مشهد دستگاهه رو پرستاره چک نکرده بود درسته یا نه  فکر کن اکسیژن نداشت و خواهرم مرد راحت بعد اومده بو. خونمون گفته بود خودتون بچتون کشتین الکی ب۶ گردن بیمارستان میندازی اگه شکایت کنید میگیم بهش سم داده بودین 😳 مامانم فقط گفت تف به شرفت زن برو گورت گم کن دخترم زیر خاک رفته تو دیگه چا سگ نجسی هستی فقط برو که خدا بهت نشون بده 

والله ۱۵ سال پیش  خواهر دسته گلم و همین بیمارستان دولتی کشت بعد که رفتیم شکایت کنیم بلایی سرمون ...

دقیقا کادر بیمارستان یجوری پشت هم در میان که خانواده متوفی دستش به جایی بند نیست قشنگ یجوری رفتار میکنن انگار قصور پزشکی از سمت بیمار بوده نه اونا😔

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اوهوم،،،،قانع کننده بود،،،،یک نفر رو پیدا کن رفته شکایت کرده ب جواب رسیده،،طرف بچه اش حین زایمان با ...

با شما حرف زدن مث کوبیدن اب در هاون میمونخ

درخواست دوستی نمیپذیرم

من بدرفتاری ندیدم تو بیمارستان دولتی ولی محل نمیدادن مثلا خانمه کلی ازش خون رفته بود اب میخواست با اون وضعیت ناجور که همین طوری ازش خون میریخت کف اتاق میخواست بره اب بخوره من بهش می دادم چون دردام شروع نشده بود خدا هم انگار جواب خوبی منو داد هرچی آمپول زدن بهم دردم نگرفت مستقیم بردنم سزارین😂