2777
2789
عنوان

چرا نمیزنید تو دهن ماما ها و پرستارای بیمارستان دولتی وقتی ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 114 پست

فقط یکی به من بگه چرا توی بخش زایمان دانشجوهای تازه کار به زن زائو از سر تا پاش رو مثل تحقیر امیز نگاه میکنن انکار جرم کرده یا بعد خرج بچه رو خودشون باید بدن  

منم دیدم که چقد سر زائو داد میزنن و بد اخلاقی میکنن 

ولی خدارو شکر برا زایمون دخترم ماما خصوصی گرفتیم اینقد مهربون و خوش اخلاق بود تا دقیقه اخر با ما بود حتی دخترمو برد حموم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیاشون وجدان ندارن موقع زایمان من یه خانومی تو اتاق کناری هی التماس میکرد گریه میکرد تورو خدا زنده س توروخدا چیزی شده بچه مرده بی وجدان دادزد سرش به درک بمیره جونت درمیومد زودتر میومدی انقدر جیغ جیغ نکن

۱۱ تومن برای کسی که سالها درس خونده و از علم پزشکی سر درمیاره کمه ولی برای کارگر بی سواد پوله خوبیه ...

🤨🤨🤨همسر من مهندس تاسیساته در جریان باشید کارگر بی سواد نیست  😒😒😒😒😒ولی کلا حقوق قانون کار بهشون میون متاسفانه شرکتشون چون خصوصیه 

من خودم خیلی پر رو هستم یعنی طرف یه چی بگه با خاک یکسان می کنم ولی آدم تو اون درد هیچ کاری نمی تونه ...

وای عزیزم چقدر برات ناراحت شدم چرا مشت بزنه خدالعنتشون کنه.

اون پول حروم شون بشه وقتی مسئولیت چنین شݟلی رو ندارن همینع.

لایک نکن خیرشو ببینی
بعضیاشون وجدان ندارن موقع زایمان من یه خانومی تو اتاق کناری هی التماس میکرد گریه میکرد تورو خدا زنده ...

وای بگردم چقد سخت🥺

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

منم دوتا زایمان بیمارستان دولتی داشتم.

بیمارستان باهنر و البرز

خواهرام کمالی و میلاد رفتن هردو ناراضی ناراضی بودن.

افتضاحه کادرشون.

البرز نسبت به بقیه بهتره باز.

خواهر کوچیکم مارو دید رفت تخت جمشیدخیلی راضی بود

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
چون امثال شما کارشونو بی جواب میذارید

اوهوم،،،،قانع کننده بود،،،،یک نفر رو پیدا کن رفته شکایت کرده ب جواب رسیده،،طرف بچه اش حین زایمان با سهل انگاری میمیره  با کلی برو بیا تهش میگن اتفاق طبیعی بوده و بعد تمام ،،بعد برای یه جیغ بریم حتما ب جواب میرسیم ،،،ایران نیستید!!!؟؟؟

۱۱ تومن برای کسی که سالها درس خونده و از علم پزشکی سر درمیاره کمه ولی برای کارگر بی سواد پوله خوبیه ...

در ضمن کاش به جای درس خوندن یک کم هم روی رفتارشون کار میکردن که به زنه زائو که مثل یه بچه روحیش لطیفه حرفهایی که واقعا در شان به قول خودتون یه زن تحصیل کرده نگن یا رفتاری نکنن که آدم یه لحظه فکر کنه پرستار نیست رسما سگه که میخاد پاچت  و گاز بگیره 😒😒😒😒 درس خوندن  بخوره تو سرشون وقتی یه جو شعور ندارن 

از حرفات خیلی ترسیدم  ۲هفتع دیگه زایمانمه نکنه منم بکشن    

خدا نکنه قشنگم انشاالله به سلامتی زایمان میکنی و دکتر و پرستارای با شرفی بالا سرت قرار میگیرن توکل کن به خدا 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁