2777
2789

اول اینوبگم باکانت دیگه اومدم روم نشدبااکانت اصلیم ایناروبگم چون شوهرموخیلی دوسش داشتم وتعریفش میکردم یجورایی میشه گفت حس حقارت بم دس میده که بگم اون ادم نیست.

خلاصه زندگیم  چیزامهمش ایناست خونواده شوهرم منودوست ندارن هرچیزی میشه مسلماعادیه گردن من میندازن بخصوص که پاشوهرم وسط باشه حتی اگه شوهرم باشون مشکل داره قطع ارتباط میکنه تقصیرمنه اگه شوهرم خطایی کنه ازبی عرضگی منه اجی وداداش جلوچشمشون دعوا میکنن میبیننابازمیگن مقصر منم بینشون شکراب میکنم.بادامادکسی دیگه بحث میکنن سرچیزاخصوصی مقصرمنم اگه خلافش ثابت شه ازاستوریام یچی میکشن بیرون گیربم بدن که حواساپرت شه.حالاشوهرم عاشقم بودولی الان نه مرداچراتنوع طلبن واقعا.چشم چرون شده افتضاح.باهمه میخنده حتی فروشنده بعدقبولم نمیکنه توجیه میکنه براتخفیف گرفتن اینکارکردم.

جدیدن هم خیانتاچتی ازش زیاددیدم نشونش دادم منومتهم کرداونجوری نیست وتوشکاکی لابدخونوادت پُرت کردن وزودتربه مادرم زنگ میزدکه همه ادموبم میبنده بارم میکنه دست پیش میگیره یجورایی یه زبونی داره که مامانم فکرمیکنه زیاده روی کردم اونجورنیست.حتی بازن متاهل دیدم نوشته عشقم تخ.....م دارمن کی بوداومدقطع کردی.اون کلمه تیکه کلام شوهرمنه.مطمعن شدم خبریه زنگ زدم طرف چون دیروقت بودچندبارردکردبعدشوهرش برداشت بش گفتم میگه خانومم میخواسته براکسی دیگه بفرسته شوهرتونونمیشناسه وببخشید.فهمیدم زودتربه شوهرش ماستمالی کرده این قضیه روکه شرنشه وگوشی داده دستش.بعددیدم بازرفته ربات چت ناشناس ثبت نام کرده اماپیاماپاک شدن.جوری شده حتی جلومن حتی پرستارارومیپاد چیزی هم بگی میگه دیگه بات بیرون نمیام کلایجوری که بدهکارمیشم.اخلاقشم افتضاح شده جدیدن هی بچه دوسالم یامیزنه یادادمیزنه وتهدیدش میکنه سرهرشیطنت.ازخودم بگذرم ازاین بچه نمیتونم بخاطراین بچه میخوام طلاق بگیرم امنیت نداره اخه چه گناهی کرده.دوساله اخه چی میفهمه که قانونشوزیرپانذاره.امامنونزده نمیدونم چرافقط گفته بچمم بکشم توهیچ قانونی قصاص برام نمیزنه بروبخون چون صاحبشم.اینم بگم خونوادشم اینوقبلامیزدن.بشدت بی ادب وادمایسن جلوجمع هم احترام نگه نمیدارن همش دادبیداد بداخلاقی حتی کوچیکترهم سربزرگتردادمیزنه.همه محیتی کردم جبران کمبودمحبتش بشه ناحقی نکنم تایه جایی هم جلوخونوادش ازم دفاع میکنه چون من بش ارزش میذاشتم نه اونا.اماحالا این رفتاراصبرم تموم شده.بخصوص که باکسی دوست وفامیله که ازارازل اوباش هیچی کم نداره وخیلی نفوذی داره.

حالاچیزایی که دودلم میکنه ایناست میدونم بچم نبینش توارامشتره امانمیفهمه بازدلتنگ باباش میشه اگه چندساعت نبینش.ازیه طرفم تهدیدمیکنه طلاق بخوای بچه رونمیدم ومیدونم همه چی ازش برمیادحتی خونوادشم مزخرفن میدونم بچموبگیرن هم تواسترسش میمیرم کاش اونایکیشون بچموواقعامیخواستن بدبختی اینه نمیخوانش.امابرالج هرکاری میکنن برن رونقطه ضعفم که این بچمه.واینکه خودشوهرم میدونه کسیونداره ازخونوادش قطع ارتباط کرده براهمین  حاضرم نیست منوازدست بده که خونوادشم بهش حرف نزنن پس فکرنمیکنم همچنان برادوست داشتنشه که بخوادمن توزندگیش باشم حتی هرکارمیکنه دلموبدست بیاره یمدت موقتیه.

مشکلات طلاقم اینه اگه حضانتم بگیرم میدونم بخاطرمالی پسرمونمیتونم اونقدکامل تامین کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاخره بچه خیلی چیزادلش میخواد خونوادم پشتم هستن حتی خونه ای که زندگی میکنم ازمادرمه بدون اجاره دادش مابااینکه اوضاع خودش انچنان عالی نیست ومیدونم حتی میدش بخودم.ولی اینکه ازلحاظ مالی خوب نیستن ونمیخوام هم به مادرم فشاربیارم.چون پدرندارم.من یه شغلی داشتم که اونقددرامدنداشت میتونم ادامش بدم ولی دلم برااینده بچمم میسوزه بااین شرایط نمیدونم تصمیم درست چیه.

شرایطی که توضیح دادی خیلی سخته و واقعا با یک جمله نمیشه تصمیم گرفت مسلما همه عواقب رو باید سنجید مخصوصا که پای بچه وسطه، با مشاور حرف زدی؟

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏
شرایطی که توضیح دادی خیلی سخته و واقعا با یک جمله نمیشه تصمیم گرفت مسلما همه عواقب رو باید سنجید مخص ...

اره یباررفتم وبازگفت بیاکه نشدبرم ولی اون میخواداشتی کنیم ولی شوهرم ازش متنفرشدم نمیتونم فقط گفت یمدت بی محل باش فقط درحدیکه بگی غذاامادست وچیزاضروری اگه شاکی شدبگوبنظرخودت چرااینکاروکردم رفت شکایتم به مامانم کردکه دیگه حتی به استقبالش نمیرم ومحلم نمیده ومادرم گفت باش دوباره خوب باش الان همه چی ظاهریه