بچه ها چهار شنبه این هفته عروسی برادر شوهرم هست ما تهران هستیم اونا مشهد، همسرم برای من بلیط هواپیما گرفت یه ساعته میرسم، به دکترم که گفتم گفت با مسئولیت خودت میتونی بری چون دوبار سقط داشتی و اینکه سنتم چهل سال هست، خوب به نظر خودم دوبار سقطم دلیل داشت یه بار قلب تشکیل نشد یه بارم دیگه شم رزیدنتا بیمارستان دولتی منو سونو کردن هم قلب داشت جنین هم طپش ولی وقتی بلند شدم به خونریزی افتادم دوهفته بعدشم که سونو دادم گفتن رشد جنین تو همون روز متوقف شد،تا سر این بارداریم که تحت درمان قرار گرفتم متوجه شدن چسبندگی رحم دارم هیستروسکپی انجام دادم همسرمم اسپرمش ضعیف بود دارو مصرف کرد،آنتی بادی تیروئیدم بالا بود که اونم باعث سقط میشه بچه رو پس میزنه الانم قرص مصرف میکنم، شکر خدا الان دوهفته است که چهار ماهم شده، حالا با این شرایط که گفتم به نظرتون به حرف دکتر گوش کنم یا برم چون فقط میخوام تو عروسی حضور داشته باشم نه قراره برقصم نه نمیتونم ورجه وورجه داشته باشم،من خودم میگم اگه عمر بچه بدنیا باشه میمونه مامان خودم تو سن 47 سالگی منو بار شد هم آمپول زد هم قرص خورد هم هزارتا دارو دیگه هم بار سنگین بلند میکرد که من سقط بشم ولی موندم براش،من میگم اگه بخوادبرام بمونه میمونه وگرنه که به بادی بندِ اگرم نخواد بمونه که بلاخره این اتفاق میافته شما تجربتون چیه به خدا توکل کنم یا به دکتر گوش کنم