2777
2789
بسر منم بغلی شده داره اذیتم میکنه .....جون سنکین شده و کمرم درد میکیره
من میذارم زمین اول یکم کریه میکنه بعد که میبینه خبری نیست اروم میشه و با دستاش بازی میکنه
ولی وقتی از زمین خسته بشه مدام کریه میکنه تا ورش دارم
چیزهایی که دست کم میگیرید، کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز و نیاز می کند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سمیرا جون دختر عمه ی دخملم شصت خور قهاری بوده زیاد جدی نگرفتن الان 9 سالشه به اردتودنسی حسابی احتیاج داره!!!!! پسر دایی دخترم که 5 سالشه شصت میخورد بردیمش دکتر گفت دستکش کیسه ای نخی دستش کنید مزه دستش رو که نچشه از سرش میفته؛ همین جور هم شد
با شوق و ذوق راه افتاده ام ، چون به تو مطمئن هستم، تنها امید آورده ام.
البته دختر من هم میخوره ولی نه شصتشو انگشتای دیگه رو لثشو چک کردم یه دونه سفید زده میخوام ببرم دکتر ببینم دونه س یا دندونه !!!!!!!!! دخترم چهار ماه و 25 روزشه زود نیست واسه دندون؟؟
با شوق و ذوق راه افتاده ام ، چون به تو مطمئن هستم، تنها امید آورده ام.
مامانای گل اگر دوست دارید لباس های مارکدار کارترز - گپ- دیزنی - بی بی کلوپ - مینی ور - و ... رو با قیمت عالی بخرید هفته اینده سه شنبه از ساعت 11 صبح تا 5 بعد از ظهر برای شو و یه حراج تپل تشریف بیارید .

***** به این نکته توجه کنید که ما خودمون وارد کننده لباس هستیم پس میتونید لباسها رو بدون واسطه و با قیمت مناسب بخرید *********

محل برگزاری شو : اریاشهر ایت ا... کاشانی
لباسهایی که تو شو عرضه میشه از سایز نیوبرن تا 12 سال و تعدادی لباس برای مامانای گل و لباس زیره و شامل :

- کفش و کتونی
-لباسهای گرم مناسب فصل سرد مثل کاپشن - شال و کلاه - سویشترت
- جوراب شلواری های ترکیه ای با کیفیت عالی
- لباسهای خونه
- لباس مهمونی
- بادی
- سرهمی
- پاپوش
- جوراب
- لباس زیر کودکان
- گل سر و تل های فانتزی
- ساق شلواری
- وووووووو......................

یه دنیا لباس با قیمت های عالی

در ضمن لباسهای مارکدار تک سایز شده با قیمت استثنایی بفروش میرسد.
با یک بار تشریف فرمایی مشتری همیشگی ما خواهید شد .

مامانای گل در نظر داشته باشید که لباسها خیلیییییییییییی زیاده و من نمی تونم از همش عکس بزارم .

*** برای مامانای باردار تخفیف ویژه خواهیم داشت ****

*** این هفته خریداران شاهد یه تخفیف تپل خواهند بود ****

برای دریافت ادرس ایمیل بزنید و یا با شماره 09390386090 تماس بگیرید .

وبلاگ من :

http://nazdoneh2.blogfa.com/

برای دیدن نمونه های دیگه به :

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=140441&PostID=6288215#6288215

مراجعه کنید :

سلام دوست های خوبم

به بی بی مد تا حالا سر زدین؟به روز شده با دستکش و کلاه و شال جدید

www.babymode.perianblog.ir
الهی مادرم را از ان کسانی قرار بده که آتش به انها خواهد گفت گذر کن همانا نور تو نور مرا خاموش کرد.بهشت به او خواهد گفت وارد شو که همانا دلتنگ تو بودم قبل از انکه حتی ببینمت...
2810