2777
2789
خانما بسر من همینجوری ساعت خوابش داره میاد عقب.الان هی میخوابه تا میذارمش زمین بیدار میشه....تا ساعت دو که خوابش سنکین میشه......
قطره دلدردم میدم و از دلش نیست ولی نمیدونم مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟
اوایل ده شب میخوابید کم کم شد ١١ بعد شد ١٢ .......همینطور میره عقب
اینم بکم که تو تاب که تکون میخوره میخوابه ولی تا میذارمش زمین بیدار میشه!
چیزهایی که دست کم میگیرید، کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز و نیاز می کند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممممممممممممممممممممممممممممممممم
مامانی گل نی نیت فکر کنم بغلی شده ...
با گهواره چی نمی خوابه ..
دخمل من که روزا با گهواره باید بخواب شبا هم تو گهوارش خوابش می بره یواش یواش می ذاریم پائین بعضی وقتا هم که سرناآرومی داره تا صبح می ذاریم گهواریم ولی خودم هر نیم ساعت یک بار بهش سرمی زنم چون که خودمون رو زمین می خوابیم تخت نداریم ...
تو کهواره نه....ولی تو تاب میخوابه.....اکه دو ساعتم باشه میخوابه ولی تا تابو خاموش میکنم میذارمش تو تخت بیدار میشه......ولی از ساعت دو خوابش سنکینه و دیکه بیدار نمیشه!!!!!!!
میخوام یه جوری ساعت خوابش زودتر بشه.....حمام میبرمم فرقی نمیکنه!!!!!!
راستی سمیرا جون من زیاد کسرى رو بغل نمیکردم تا بغلی نشه.....ولى مامانم کفت این کارو نکن.....بجه تا شش ماهکی به محبت زیاد احتیاج داره و بغلی نمیشه......از اون موقع من مرتب بغلش میکنم حالا تو بغلم میشینه و با هم تلویزیون میبینیم.....
این توصیه اى به من بود نمیدونم والا درسته یا نه!!!!!
سلام به تمام مامانا....
مامانی گل عزیز من از همون ماه های اول همه بهم می گفتن که زیاد بغلش نکن درسته به محبت مادر احتیاج داره ولی زیاد بغلش نکن که عادت کنه اگه شیر خودتو می خوره همون زمانی که برای شیر دادنش بغلش می کنی کافیه اگر هم شیرخشک می خوره بغلش کن بهش بده دیگه زیاد بغلش نکن عزیزم...
سلام سلام

چطورید مامانای گل

ببخشید من چندروزی امیرعلی اسهال شده بود وقت نمی شد سر بزنم امیدوارم خودتون و نی نی های خوشملتون خوب باشید

مامن الهام این عکس نی نیته وای چقد شبیه امیرعلی منه راست می گم

وای جیگر این تبسم برم من ،، امیرعلی هم جغجغه اشو برای مدت کوتاهی البته نگه می داره و تلاش می کنه ببردش تو دهنش با پتوش هم همین کارو می کنه کلی سرگرم می شه باهاش ،، هر روز هم این سی دی های بی بی کن رید هست براش می زارم یه دور رو گوش می کنه اما برای با ردوم دیگه گریه میکنه و خسته می شه ،،

نیکا جون من با گذاشتن عکس موافقم این عکس کیانه وای چه نازه ماشاا.. ،، خدا حفظش کنه ،، راستی تفاوت گذاشتن بین غریبه و آشنا هنوز خیلی زوده فک کنم هفت هشت ماهگی تازه بتونن تشخیص بدن

مامانی گل امیرعلی هم تو طول روز خیلی خواباش کوتاهه اینقد که وقت صرف می کنم واسه خوابوندش اما خوابش نهایتا نیم ساعت گاهی هم بیست دقیقه است ،، منم بغل زیاد نمی کنم یعنی وقت نمی کنم اما کلا لوس شده و خیلی وقتا گریه می کنه
2810