2777
2789
سلام بچه ها نی نی من امروز 4 ماه و 11روزش قرار بود تیرماه بدنیا بیاد اما 7 ماهه شد و خرداد ماه به دنیا اومد از اول تواین تاپیک بودم بخاطر همین نرفتم تاپیک خردادیها.... تبسم من از دیروز دمر میشه گردن هم کامل میگیره . خودم هم صبا تا ساعت 1 سرکار هستم براش پرستار گرفتم . صبح دو یا سه بار شیرخشک میخوره بعدشم که شیرخودمو بهش می دم. بعضی وقتا که شیرم زیاد باشه براش می دوشم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مینا جون،امیدوارم حال خو دتو هر دو پسرات خوب باشه
یاسمین اولا که شیر خودمو میخورد هر ۲،۵ ساعت بهش شیر میدادم،اما شیرم کافی نبود تصمیم گرفتیم شیر کمکی بهش بدیم،ولی بعدش هم فهمیدیم به لاکتوز حساسیت داره،چون دایم میاورد بالا و دل درد داشت،دکترش بهش یه شیر داد به اسم نوالاک،حالا از رویه اون بهش شیر میدم،که ۳ ساعت و بعد ۳،۵ ،۴ ساعت و الان رسیده به ۵ ساعت و یاسمین هم راضیه،ولی اگه احساس کنم گشنشه خوب طبیعیه که بهش شیر میدم،تو یه کتاب خوندم که به ازایه هر کیلو گرم وزن بچه باید ۱۵۰ گرم شیر بخوره در روز

گردن گرفتن ممکن به نوع شیر خوردن باشه؟ یعنی بچههایی که شیر مادر می خورن زودتر گردن می گیرن؟

خیلی ناراحتم،ایا ین نشونه این نیست که یاسمین بعدها تو کاراش کند باشه و دیر یاد بگیره
سلام سمیر جون ،، خوبی ، ماشاا.. به این تبسم خانم خدا حفظش کنه ،، چه خوب که هر دو شیر رو می گیره چون منم اوایل شیر خودم هم میدادم اما به زور میگرفت تا اینکه کم کم شیرم شیرم کامل خشک شد حتی می دوشیدم و با شیشه شیر می دادم می خورد اما از سینه نمی خورد

مریم بانو جون نگرانیتو درک می کنم اما باور کن اصلا ربطی نداره اینکه اینقد شیر مادر شیر مادر میکنن فقط با یه سری شرایط خاص مثل تغذیه صحیح و کامل مادر از همه گروهها ، سلامت جسمی و روحی مادر ، خواب کافی و غیرههههههههه اینا همه دخیلیه البته من منکر فواید شیر مادر نیستم اما به نظرم نه برای هرکسی و تحت هر شرایطی ،،، گردن گرفتن دخمل نازت هم اصلا ربطی به این موضوع نداره ببین امیرحسین کلا شیر مادر خورده تا بیست و دوماه الان که فیلمای بچگیش و می بینم و خاطرات خودم و می خونم می بینم هیچ تفاوتی با امیرعلی که شیر خشکیه نداشته پس نگران نباش ،،،،،،،، گردن گرفتن یه فعالیت جسمیه و اصلا ربطی به فعالیتهای مغزی در بزرگسالی نداره خانم طلا بهش فرصت بده یکی دو هفته دیگه می بینی که چقد قشنگ گردن می گیره و برات می خنده ،، راستی می خنده که درسته ؟؟؟؟؟ اخه امیرعلی گاهی با صدای بلند هم برامون می خنده البته خیلی وقته که این کارو می کنه درست قبل از چهل روزگی اما امیرحسین دیرتر لبخند اجتماعی داشت

نیکا جون امروز نیومدی ؟؟ امیدوارم خودت و کیان جون خوب باشید ،، راستی ختنه اش کردی ؟؟؟؟؟ من امیرعلی رو چهل دو روزگی ختنه کردم

دیگه برم امیرحسین یکساعتی دیگه از مدرسه میاد

تا بعد باییییییییییییییییی
مرسی مینا جون از دلداری و راهنماییت،وامیدوارم همینی که تو میگی باشه،یاسمین هم میخنده اما گاهی با صدا ولی تا دلت بخواد سر صدا در میاره وبه اصطلاح حرف می زنه
راستی پی پی یاسمین همش سبزه،فکرمی کنی دلیلش چی می تونه باشه

سمیرا و مامان گلی خوش اومدین به اینجا
سلام سلام

مامانی گل خوشامدی به چمع ما ،،

مریم بانو بچه های شیر خشکی مدفوعشون سبزه عزیزم عوضش شیر مادری ها زرد خردلی ،، چه رنگای قشنگی ههههههه

امروز میخوام امیرعلی و حمام بدم ،، شماها تنهایی می تونید نی نی ها رو حموم بدید؟؟؟؟؟؟ من امیرحسین و تا چهارماه نمی تونستم اما عوضش الان کلی زرنگ وخانم شدم (چشمک)

دوست جونیا یه سوال ،،، دارم برنامه شیر خوردن امیرعلی و منظم می کنم دکی گفت اولش از سه ساعتی یه بار شروع کنم اما گاهی پیش میاد که سر سه ساعت سه پیمانه اشو نمی خوره یکی دو تا می خوره بعد چکار کنم ؟؟ بازم صب بدم تا سه ساعت بعدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی گرسنه نمی مونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سمیرا جون تبسم خانم چطوره ؟؟؟؟؟؟ بازم از شیرین کاری هاش برامون بگو

راستی دوست جونیا شماها هنوز تپل مپلید یا لاغر شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که همچنان شکم دارم البته جیم می رم ولی کماکان تپل تشریف دارم ،، یادمه سر امیرحسین خیلی زود وزن کم کردم اما ایندفعه انگاری خیال نداره وزنم کم شه
مامانای جدید خوش آمدید به جمع ما ........................اطلاعات من کیان متولد 9 تیر وزن موقع تولد 3350قد موقع تولد49 شیر خشک ببلاک 1 چیز دیگه ای هم بود؟
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....
مینا جون من 1 هفته پیش کیان رو ختنه کردم دیروز هم بردمش دکتر حلقش رو در آورد کلی تحقیق کرده بودم از بابت دکترش ولی بازم به نظرم خوب نبود خوش اخلاق نبود اخه کیان از سر التش خون اومدش دیروز من بردم دکتر بهش گفتم هیچی نگفت دوباره دیدم امروزم اومده زنگ زدم هم درست جواب نداد حالا چربش میکنم بهتره ولی یه شکلی نمیدونم درست میشه یا نه
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان....
مریم بانو جون اصلا نگران نباش بچه هایی که شیر خشک می خورن تازه ویتامین های دریافتیشون از بچه هایی که شیر مادر می خورن بیشتره یعنی وقتی یه وعده به بچت شیر خشک میدی خیالت راحته که همه جور ویتامین بهش رسیده ولی مادرای شیرده که تو یه وعده غذا همه جور ویتامین نمی خورن بعدشم ما که زایمان کردیم تو بیمارستان یه برگه دادن که مثلا بچه شیر مادر بخوره بهتره و برای تشویق کردن مادرا برای اینکه شیر خودشون رو بدن دلایلشون هم این بود که به صرفه تره از نظر مالی راحتتره برای اینکه هر موقع بخوای زود میدی ولی شیر خشک رو باید درست کنی و اینکه بچه با مادر از نظر عاطفی ارتباط بیشتری برقرار میکنه حالا تو هم داری به بچت شیر میدی هی قوربون صدقش برو نازش کن همه چیز حله
2810